#

2011-11-08 | 23:35:41

Ibland fattar ja verkligen (VERKLIGEN!) inte vad fan det är för fel på folk. Ha-ha ..


fade away

2011-11-07 | 15:49:00

Kan lugnt säga att det vart en spårad helg. Fått panik för att vi insåg att systembolaget va stängt, åkt till Högsjö för att fixa vårt problem. Badat badtunna. Röjt på både Harrys och Statt. Båda kvällarna slutade på skumma sätt måste ja säga men för övrigt så har jag haft det skoj.
Helgen avslutades med innebandy i Duveholmshallen med några i sällskap. Va hemma sen runt åtta och säckade strax där efter i soffan.
Sitter nu på scorett och har lunch. Är inte allt för pepp på kommande veckor, skulle gärna vilja ha mera lov eller längre helger. Ingenting man kan göra åt dock..


let it fall

2011-11-03 | 19:22:38
JAG HAR SÅ JÄÄÄVLA TRÅKIGT!! Om någon mysig jävel skulle vilja överraska mig med chilinötter (fråga inte varför) och cola så bjuder jag tillbaka på criminal minds och socialt sällskap. Skit. Funderar starkt på att ta första bästa tåg till någon större stad på S. Sug. Skitlov. Trista jävla liv. Fucking people.

Får bli en bild på Linus och Felix från igår.

wanna be bad

2011-11-03 | 18:08:46

Skit segt lov, kommer bli en skit seg helg och sen skit segt med praktik! Allting rullar sakta och blööö va tråkigt. Kan inte något fartfyllt och kul hända? Sitta och dö, jävla stad, by och skit .. Nej fan orka!
Vad fan ska man göra ?! Vart fan ska man ta vägen ?! Orka, seriöst!