live'

2011-05-31 | 12:48:41
Jag såg tretton minuter på filmen igår, efter de så höll jag på och somna. Jag som inte var trött, haha. Ska försöka se klart den idag. Sega dagar det är i skolan nu för tiden, fast de är väl bara för att det är mot slutet. Nästa lektion är ÖFA om tjugo minuter och jag hoppas att man får göra vad man vill så jag kan skriva lite svenska tror jag. Efter skolan ska jag iaf till Eriks sommarstuga och chilla med folk antar jag. Kommer säkert va helt lost eftersom Nathalie alltid (oftast) är så seg på sms så kommer jag stå där vid Viala och inte ha en blekaste aning om vart jag ska ta vägen.
Ska kolla runt lite bloggar nu och sega lite till. Hörs någongång.

Som ni kanske märker så har jag börjat köra på gamla bilder fast med ny redigering.



movietime'

2011-05-30 | 22:55:59
Har precis lagt mig i sängen för att kolla en film, har lagt över några från hårddisken. Så ska kolla på Easy A som jag har velat se ett tag nu, får hoppas att den är bra. Är inte direkt trött än så vi kanske hörs efter filmen om det inte är ett sömnpillar förstås.
För övrigt så hatar jag när man lägger sig efter en dag/någon gång och slappnar av och så känner man hur ont man har i ryggen. Det är då inte skoj, just så har jag nu.


so easy'

2011-05-30 | 20:30:13

När jag har tid och lust så ska jag göra om mina grymt fula bloggdesign. Typ tråkigaste som finns. Har inte ork eller lust nu tyvärr, ska snart bege mig till soffan med en pluggbok och kolla på CSI. De var länge sen, både CSI och tv med mor. Är nämligen hemma ikväll, de märks väl säkert på uppdateringen med. Imorgon ska jag dock ut och fara igen, så får väl passa på nu med allting.


I never wanted'

2011-05-30 | 19:12:49
Har ungefär gjort hälften av min svenska författaranalys nu och det känns helt okej. Eller alltså okej att den antagligen snart är klar även fast om man ser på helheten så suger den. Men jag orkar faktiskt inte bry mig, den får bli lite dålig och lika lite tid som min dåliga rapport i inköp och varuhantering. Någon annat som också är skönt är att jag tror att jag är klar med min hemsida i webbdesign. Det jag har att fixa är typ hur en bild ska visas när man laddar upp den tillsammans med ett inlägg, så ska försöka fixa det imorgon sen lämnar jag nog fan in den. Nog pratat om mitt plugg kanske, ska väl återgå till det eller något annat.

Inte så mkt kvar, typ.

put your hands up to the sun'

2011-05-30 | 13:03:59
Fan vilken seeg dag. Svenskan gick ganska fort iaf och sen efter det hade vi prov som också gick fort ifs. Men det resulterade att vi fick megalång lunch istället men nu börjar vi om nio minuter iaf tror jag. Ja, två "datorämnen" har jag kvar. Info&Layout och sen webbdesign som jag verkligen inte orkar. Sen kommer jag hem fem och då ska jag typ gå och lägga mig i ett varmt bad och sova lite, rota i skåpen eftersom skolan bjöd på äckliga köttbullar och sen måste jag plugga eller om man ska dra en film i Vingåker. Konstigt inlägg, hah vet inte ens vad jag har skrivit och orkar inte läsa igenom heller. Nu ska ja lägga mig och dö en stund.


days'

2011-05-30 | 09:13:05
Min uppdatering är ju verkligen inte på topp, det beror på att jag sällan är hemma och sitter knappt vid datorn. Dessa dar så flyger och far jag lite överallt när som helst känns det som. Har inte någon direkt lust att blogga heller för jag inte har något att skriva typ. Kan väl ta en liten kort om helgen kanske för då blir det iaf lite text.

Fredag: Följde med Ellen efter skolan tillsammans med Jennifer. Vi hjälpte till LITE med vad som skulle hända på kvällen men resten av tiden var vi nog bara tråkiga eftersom vi sov. Alltså jag och Jennifer. Frammåt kvällen droppa de in allt fler tjejer och det blev middag och så vidare. Trevligt faktiskt.

Lördag: Åkte med Jennifer till Vingåker för lite dusch och så till kvällen. Halv tre var vi ute i Ellens sommarstuga för lite 18-års party. Det var också trevligt även fast jag tyckte kvällen gick fort. Åkte sen till Vingåker med Jennifer.

Söndag: Gick till Joel när vi vaknat typ, drog runt och fixade lite för att åka och grilla på något berg/sten som vi inte hitta. Till slut hamnade vi i Båsenberga och satt där. Sen drog vi bilen till Högsjö för att äta tårta hos Nathalie. Ja, gick hem för att fixa lite sen bar de iväg till Vingåker igen. Kollade på film hos Joel men var astrött så gick och la mig mitt i andra filmen.

Måndag: Tog kvart över åtta bussen in till skolan, nu sitter jag här och är dålig som bloggar istället för att plugga. Så nu när detta är slut så ska jag skriva en jävla författaranalys. Sug säger jag.
Tack för mig, hörs nästa veckan. Haha

-

2011-05-25 | 23:06:00
jag har inga förväntningar för jag vet hur det kommer sluta.



RUN

2011-05-25 | 20:23:00

Min helg ser bra ut, med Ellen och massa andra fina kompisar.
Ville bara skriva det.


wednesday'

2011-05-25 | 16:12:18
Idag skulle vi ju paddla med i skolan. Ja, det gick som det gick. Jag sov i Vingåker inatt och hade ställt klockan på halv åtta och bussen skulle gå kvart över. Vaknade någon gång vid sex och fick först panik och sprang upp för att kolla vad klockan var, så gick upp och hämtade den från laddningen och såg då att klockan inte alls va så mycket som jag trodde. Gick och la mig igen med mobilen i handen och ah inte fan vaknade jag av larmet halv åtta. Istället så ringen Jennifer mig tio över åtta och undrar vart jag är så jag tog på mig skor och sprang till bussen men inte fan hann jag. Fick ringa och väcka Nathalie så hon kunde öppna dörren eftersom jag fick gå tillbaka. Inte fanns det någon som kunde köra heller, mamma jobbade och Nathalie hade ingen bensin/pengar. Ja, så jag fick sjukanmäla mig och va arg. Antar att folk trodde att jag skolka just bara för att det var paddling men så var inte fallet! Eftersom jag blev hemma så åkte jag med Nathalie och Joel till Örebro (hans bil för den som störs sig på att jag skrev att Nathalie inte hade bensin) Jag och Nathalie var smakråd, eller okej vi tog väl fram allt till honom så fick han prova. Åkte till IKEA också och plocka på honom ännu mer, haha nejdå. Men åt och så iaf och sen bar det hemåt. Så sitter här nu och ska snart skriva på sista APU-uppgiften. Duscha ska jag med göra och packa för att åka in till Nathalies lägenhet också, lite scary och ensamt bara att sova ensam. Haha.
HÖRS!

/

2011-05-24 | 16:53:41
Sitter här vid datorn med mors internet och äter chips och dipp som jag köpte i söndags. Slapp vänta i Vingåker förut efter skolan eftersom jag fick mamma och hämta mig. Skönt det eftersom det är så dåligt/konstigt väder också. Ska snart ta tag i lite plugg tror jag, sen ska jag nog träffa Nathalie en sväng. Vet inte om jag ska in till Kholm sen och sova eftersom vi ska samlas vid Djulö imorgon för att paddla kanot. Inte så lockande atm men kan ju bli kul och vädret ändrar sig. Dags att röra sig frammåt nu kanske. Hörs.

there's no place like here

2011-05-24 | 01:18:00


don't care what they say
all the games they play

I want you tonight

without you'

2011-05-23 | 19:12:28
Sitter och pluggar lite smått, har varit helt seg idag. Men har iaf hunnit tagit ett bad och stoppat i en tvättmaskin så jag är på rätt spår iaf. Ska åka in till Vingåker sen om ett tag på lite filmmys med Nathalie och några hos Joel. Så ska nog springa ner och kolla om min tvättmaskin e klar och fundera på om jag hinner med en till eller om jag får ta det när jag kommer hem senare. Dags att sätta fart om jag ska någonstans. Hörs.

*

2011-05-23 | 13:14:00

lördags.

birthday cake'

2011-05-23 | 10:47:05

Ellens födelsedagstårta. oredigerade

I'm on a train again

2011-05-23 | 08:58:00
Skapligt trött jag är, skulle helst vilja ligga kvar i sängen och få sova ut. Sen vakna och ta ett varmt bad och ligga där ett tag. Får väl göra så när jag kommer hem sen istället. Lite jobbigt också att jag vet att jag kommer frysa idag eftersom jag inte tog en så tjock tröja. Bajs ju. Orkar inte gå till kvart i fyra idag, orkar inte ha webbdesign, orkar inte gå fram och tillbaka mellan byggnaderna idag, orkar inte komma hem fem. Seg dag detta kommer bli och äckligt mat är det också. Jävla pyttipanna. Märks nu att man inte sovit helt hundra både idag och resten av helgen. Blivit väckt båda dagarna och somnat sent också. Aja, skit samma. Nu ska jag göra nått som har med skolan att göra.


my weekend'

2011-05-23 | 01:03:10
fredag: (kom hem ett på natten) Ställt klockan på kvart i sex, kom upp kvar över sex. Hoppa duschen och packa. Firade Ellen i skolan med tårta som jag och Elin hade gjort. Åkte till Stockholm innan sista lektionen i skolan. Gick på stan en stund när vi va framme, träffade Leo. Åt riktigt god glass. Mer än så hann vi typ inte med, Nathalie blev nämligen inringd för jobb så vi åkte till hennes syster för att gratta hennes systerson och sen for vi till Vingåker. Vi åkte till Joel en stund där några folk var, drack ett glas vin och var fulla på överskottsenergi. Det blev en fail så vi åkte hem till slut, dock så blev det bra till slut iaf.

lördag: Vaknade av att ett par nycklar åkte i golvet vid nio. Gick upp, klädde på mig och packade en ny väska. Åkte med till Vingåker där jag väntade på att Nathalie skulle sluta jobba. Till slut kom hon och då köpte folket pizza. Sen drog vi ut till crossbanan för att kolla när Robin och Kaj körde cross. Bestämde sen att vi skulle med till Marsjö och kolla när Robin, Joel och Jonathan skulle åka lite. Efter sen blev det en vända till Högsjö och sen in igen för att grilla och spela kubb. Drog hem till Joel sen och kollade film med två folk. Somnade vid fyra iaf

idag, söndag:
Nathalie ringde och väckte mig vid nio typ eftersom hon jobbade. Gick iväg till Joel där dom skulle grilla äckliga hamburgare. Låg och halvsov/sov i hans soffa, Nathalie kom vid ett tills fyra (hon hade delad tur), sov en del och har varit allmänt seg och trött. Kan bero på att jag bara suttit hela dagen och degat typ. Kollade film sen vid åtta iaf, Black swan blev det. Knäpp film. Kom hem till Högsjö runt halv tolv och sen dess har jag kollat min post, ätit lite chips och dipp som jag köpte idag, tagit en dusch, kollat bloggar + mail och sånt. Nu ska jag nog ta mig i kragen och sova för natten. Detta är iaf min anledning till no blogin.

off'

2011-05-20 | 09:04:39
Igår efter skolan så gick jag och Elin till Ica för att inhandla lite stuffs. Vi bakade en tårta till Ellen som fyller arton idag. Men när vi kom imorse och gick in med den i klassrummet så blev vi ganska chockade när hon inte var där, vi hade helt glömt bort att hon skulle ha nationella i engelska. Haha, där sprack våran ide. Får hoppas hon kommer sen eller snart iaf.
Ah, efter Elin igår vid typ kvart i nio gick jag ner till Humlegården för att möta upp nathalie från jobbet. Vi åkte sen till Joel för att kolla film men det gick inte så bra. Filmen var inte färdigtankad så stängde dom av den för att ta ner samma film fast sämre kvalle. Det tog tid det med så jag , Nathalie och Joel hann dra en sväng till Kholm för mc-mat haha. Vid tolv kunde filmen börja och efter kanske en halvtimme så orkade typ ingen se mer bara för att vi tyckte den var dålig och så vidare. Åkte hem iaf och var hemma i Högsjö vid ett och eftersom jag inte ville väcka mamma så hoppade jag i säng på en gång. Så ställde klockan på kvart i sex idag istället för att gå upp och duscha och packa. Drar nämligen till Stockholm idag efter skolan och kommer hem imorgon. Kanon!
Nu ska jag nog va duktig och jobba lite, så hörs.

random bild.

gold'

2011-05-19 | 17:09:00


two

2011-05-19 | 13:13:00

under the coconut tree'

2011-05-19 | 12:23:51


tell me why'

2011-05-18 | 23:16:00


what are words'

2011-05-18 | 18:22:00

Såhär började min torsdag förra veckan.

^

2011-05-18 | 17:30:50
Happy moments today, jag har nu bockat av två grejer från min plugglista. Engelskan är färdig och redovisad idag och har precis skickat in min sjukt dåliga rapport i inköp och varuhantering som jag inte orkade göra mer på. Haha, duktigt jag är. Nu återstår bara dom där furtio minuterna för att läsa bok .. Ska väl börja på det nu innan bussen. Hej och hörs nog inte mer idag.

-

2011-05-18 | 17:05:15
Slutade tidigt idag i skolan, så hann med kvart i ett bussen hem. Åkte inte hem ifs eftersom jag följde med Jennifer till henne en stund. Hon gick med mig en bit sen till bussen från station kvart över tre. Här hemma har jag duschat och ah satt mig här. Ska väl snart börja packa för att dra mig in till Kholm typ med tio över sex bussen skulle jag tro. Fast innan dess måste jag skicka in min rapport med och någon gång under dagen/kvällen läsa en bok i 40 minuter.


I'n gonna be by your side

2011-05-18 | 16:35:32

tisdags förra veckan. love

go away'

2011-05-18 | 11:16:00

en outfit förra veckan.

when I need you most'

2011-05-18 | 00:51:09


-

2011-05-17 | 22:46:38
Denna dag har då inte varit den bästa. Linus, stackarn, råkade paja min jacka lite. Han satte din två plåster på baksidan av den eller hur man säger, så när Jennifer sen tog bort dom så åkte skinnet med så jag har ett kors på ryggen. Lektionerna har även gått segt och jag har varit allmänt trött och seg. Sen kommer vi till sista lektonen, mentorstid. Ja då ska vi tydligen lämna in våran internetsticka nästa vecka på tisdag så jag kommer bli helt utan. Har nämligen ingenting hemma och mamma har en egen sticka till hennes dator. Kommer redan nu säga att jag kommer nog sakta men säkert sluta blogga. Både på grund av internet, brist på skrivande, tråkigt och det är snart sommar. Ah inte nog med detta så åkte jag och Jennifer en full jävla buss full med hucklamahuckla och finnar. Lukta gjorde det.
Jag följde iaf med Jennifer hem, vilket var nog bra eftersom hon gjorde mig på bättre humör. Vi lagade kycklingryta och kladdkaka. (jag var tvungen att tröstäta) Skrattade som fan och var sådär störda som vi är. Runt sju så kom Nathalie och hämtade mig och jag trodde vi skulle åka hem men hon drog med mig till Joel för att kolla film. Fick ta bussen hem sen iaf vid 21.10 för dom skulle på bio senare vid tolv typ. Kunde/orkade inte följa med eftersom jag måste skriva engelska (som jag nu slängt ihop lite snabbt och ska bara skriva det jag ska säga) och har idrott imorgon så kunde inte sova med henne i Kholm.
Nej innan detta blir för långt så avslutar jag med jävla skitdag och jävla skit på mycket. Imorgon slutar vi iaf tidigt och sen ska jag sova i Nathalies lägenhet för att vi har sovmorgon på torsdag.

I've been there before

2011-05-16 | 23:28:58
Orkar inte plugga mer för idag, inte för att jag åstadkommit (?) så mycket heller. Bytt ämne IGEN på engelskan så nu håller jag på att skriver om öknen. Ja det är de i pluggväg som jag gjort idag, skrivit lite information bara.
Köpte ju hårfärg efter skolan och jag fick med morsan på att hämta mig men eftersom kommunikation rent ut sagt suger så fick jag ändå vänta en halvtimme eftersom hon körde förbi mig för hon också skulle handla och skit. Ah, väl hemma så kom Melinda till slut iaf och tre färger gick åt till mitt hår. Tog ett långt bad efter det och sen bara suttit här och vid tven. Hade egentligen tänkt att jag skulle tvätta men det blev ju inte av så får väl göra det imorgon. Tillbaka till håret så blev det bra, ganska mörkt bara jämfört med förra gången jag hade denna färg. Fast det var väl nog bra denna gång eftersom det kommer blekas av solen och tvätta.
Nej, klockan är tidigt men jag ska nog säga godnatt ändå. Är trött så ska nog sätta på en film eller ett skins avsnitt va länge sen. Hörs.
inte nya bilder så mitt hår ser inte ut sådär för den som tror.

all the same'

2011-05-16 | 20:59:57


wait for it'

2011-05-16 | 13:56:05
Sitter på nästsista lektionen och peppar inte för den sista. En lång och jobbig webbdesigns lektion är kvar. Efter det så kommer jag inte alls hem fem som jag skrev i föregående inlägg, jag måste nämligen stanna i Vingåker och köpa hårfärg. Så jag kommer dit ungefär tjugo över fyra kanske, då måste jag gå till Ica så kommer det vara kö, bussen tillbaka går 25 över fyra så jag kommer inte hinna med den bussen. Så jag kommer få vänta själv en timme tills nästa buss 17.20 går. KUL! Elin ska nämnligen till Norrköping och Jennifer ska stanna i Kholm för körlektion och Nathalie va hos Joel men skulle tydligen åka på bio så det sprack det med. Låter inte så frestande att sitta och glo en timme typ, tror inte morsan vill hämta mig heller.. Men men, får man va fin så får man lida pin, eller vad är det man brukar säga?

tired and uninspired'

2011-05-16 | 10:13:11


Det är kallt i skolan och jag fryyyyser. Inatt sov jag hos Ellen och jag är trött idag. Åkte in till henne klockan åtta från Vingåker, vi myste med chips och dipp (måste skriva, att så gott har inte chips varit på skit länge. kanske just för det var länge sen jag åt) och kollade film (okej, jag somnade typ på en gång) men innan så hann vi faktiskt med massor med prat så det var mys iaf. Idag kommer jag hem fem, orkaa. Då ska jag lägga mig i ett varmt bad sen ja vettefan vad som händer.

and I'm tired of being all alone

2011-05-15 | 16:23:55

jag vet att bilden är lite ***

play your cards right'

2011-05-14 | 11:52:02
Var i Katrineholm igår där massor med folk spelade brännboll, det var roligare än jag hade förväntat mig. Så jag hade trevligt. Åkte med martins päron hem till Vingåker och kom hem idag för en stund sen. Nej, detta suger. Vet inte vad jag ska skriva så kör en bild idag igen.

bra kvalle på bilden.

higher'

2011-05-13 | 17:32:42
Har väl inte så mycket att skriva, som vanligt på sista tiden. Ska snart sätta mig på bussen in till Kholm iaf där det typ blir brännboll. Dock blir jag nog bara publik, haha. Där tog det stopp. Langar en bild istället och säger hejdå.

skuggan gör så det ser ut som att jag har skägg. haha

-

2011-05-12 | 23:41:03
Som jag sa så har jag inte en rapport färdig, dock har jag iaf kommit en bit på vägen nu. Får kolla med Britt-Marie imorgon om det är okej att göra den imorgon, ska skriva innehållsförteckning och det där sista typ bara. Den är dock inte alls bra men det orkar jag inte bry mig om. Känner att jag är för trött på att fortsätta nu då jag märkte att jag började hoppa mellan raderna och se suddigt när jag läste igenom.
Nu ska jag snart stänga av datorn för att sova, trött är jag. Sova bort min kagge ska jag göra också. Imorgon blir det kanske fart och fläng men kommer hem tidigt iaf så hinner nog släng upp ett och annat här.
Nu orkar jag inte skriva mer. Meningslösa bloggfan.

(glömde bort något som jag skulle göra här :O)

right here, right now'

2011-05-12 | 20:30:20
Känner bara hur jag sjunker in mer och mer i allt detta arbete. Jag har nio grejer som jag måste göra, vara två imorgon. En av dessa grejer innehåller massor annat med skit med eftersom det är webbdesign. Gotta love life hu? Yeah right. Förstår verkligen inte hur lärarna tänker när dom proppar på allting sista månaden för det är ju verkligen så. Jag orkar verkligen inte! En sak är säker iaf, att jag kommer INTE ha en rapport klar imorgon och jag orkar fan inte bry mig. Jag skiter i det.
Gud vad töntig jag är som e så jävla arg men fan. Det är helt enkelt för mycket och inte bara med skolarbetet. Ska väl antagligen sluta klaga, så ska sluta nu. Hörs någon gång när jag lever igen ......

give.

2011-05-12 | 19:06:00

JAG VILL HA. MEST DEN BLÅ.
/CARE

so sacrifice yourself!

2011-05-12 | 18:47:00
en sak som pajar hela min hjärna.


don't stop ?

2011-05-12 | 17:46:02

ORKAR INTE PLUGGA! Har verkligen inte lust och inte ro att sitta här och försöka få ihop en bra rapport. En rapport som också ska vara så bra att den kan höja mitt betyg eftersom jag ligger och svajar. Jäkligt kul, verkligen. Speciellt när jag helst skulle vilja lägga mig för att sova då natten varit lång och dåligt med sömn. Har bara Sandras information om miljötänk kvar på själva powerpointen som ska redovisas imorgon, men det är den där jävla rapporten som tar i känner jag. Ingen motivation, ork eller koncentration för att skriva alls. BAJS alltså.

.

2011-05-12 | 12:29:00


I know somethings going on'

2011-05-12 | 10:08:58
Länge sen jag tittade in här, mitt internet sög igår eftersom jag sov i Katrineholm och jag orkade inte låna Nathalies dator. Men jag hann med mycket igår. Först var jag i skolan såklart, åkte till Vingåker och käkade pommes på Salambo med Elin, även Rickard gjorde oss sällskap. Åkte hem halv fem och duscha och sånt skit, drog för att träffa Nathalie innan bussen gick in till Katrineholm tio över sex. Hann plugga (kollade igenom sammanfattningen typ) lite, kollade film och sen ett långt försök till att sova.
Idag vaknade jag med magont, jobbigt. Så passade på när jag redan hade ont i magen att käka Ben&Jerrys till frukost. Nu ska jag hjälpa Ellen så hörs när vi hörs.

keep going'

2011-05-09 | 22:13:32

I'm on my way

2011-05-09 | 17:25:58
Sådär. Nu har jag fixat felet på min blogg. Det har varit driftfel men det är nu löst genom att jag har sparat om mina kodmallar som det stod att man skulle göra. Kanon.
Nu ska jag hoppa in i ett bad och dränka mina tankar. Datorn hänger tungt tyvärr.

.

2011-05-08 | 22:24:10
Where have I been?
Lite här och där. Nej det har jag väl inte, bara Vingåker, Högsjö, Katrineholm och nästan Flen. Vad har jag gjort då, ja de är väl oviktigt och ointressant. Ska sova hemma nu iaf som jag inte gjort på hela helgen. Imorgon och två dagar framöver blir det också en främmande säng. Låter mystiskt. Låter bra.
Så mycket hade jag att komma med. Ska försöka plugga lite till (tror inte det va, räcker för idag), sen får ja väl kolla någon film jag har på datorn. Jobbigt bara att jag inte har någon som jag har lust att se och inte orkar jag lägga in från hårddisken heller. Knepigt.
Nu ska jag dra härifrån igen. Hörs someday.

tyrant'

2011-05-08 | 22:16:40

Säger som Jennifer sa till mig när vi pratade i telefon förut.
Det är bara äcklig mat denna vecka. Verkligen!

when the nights so long'

2011-05-06 | 17:22:23
jag går och dör.

smile bitch!

tired of the dreams I'm dreaming

2011-05-06 | 17:12:53



if I could start again'

2011-05-06 | 15:19:00

Jag har inte varit så mycket för byxdress men denna var fan söt. (kanske lite för söt?)
Får tvinga med mig Ellen till monki när vi är i Stockholm för att kolla närmre.


white.

2011-05-06 | 12:09:00

Tre vita. Monki.


the way it is.

2011-05-05 | 23:19:00
osäker
ett självförtroende åt helvette
inte blyg

if I just lay here'

2011-05-05 | 20:01:42
Det blir inget Stockholm i helgen. Stackars Ellen ligger med feber hemma, krya på dig!
Riktigt synd dock, känner att jag skulle behöva komma upp dit och le lite.
Allting går så jävla dåligt. Allting bara suger. Jag tycker iaf att allting suger.
Slut.
Fuck
Nu ska jag gå och dö i badkaret.
[ingen fattar anyways]

mina gåtor.

-

2011-05-05 | 19:50:01
allting bara skiter sig
... jag orkar inte

ASOS

2011-05-05 | 14:28:00

skulle kunna skippa snöret där bak.

chicken salad'

2011-05-05 | 12:37:00

in stockholm.

?

2011-05-04 | 21:13:00


just trying'

2011-05-04 | 20:34:00

höga vita shorts+färgad tshirt.
jatack.


last to know'

2011-05-04 | 18:18:27

Hängde med Jennifer efter skolan. Fikade med bullar, kaffe, ost och kex. Fixade så hon fick musik och av henne fick jag fel på batteriet (;)) Kom hem till två tidningar i posten. Käkar nu upp mitt godis för att jag vill att det ska ta slut, även fast jag redan hade ont i magen innan. Typisk sak för mig, jag är ju trots allt dum i huvudet.

!!

2011-05-04 | 18:03:53

Min dator hatar mig. Kalibrering igen då. Tar sisådär 8-9 timmar kanske. Så hörs antingen sent ikväll eller imorgon. Om inte mitt batteri blir bättre går jag och dör. Så då vet ni varför jag slutat uppdatera utifall det händer.

SUG!


beach'

2011-05-04 | 16:03:00
Om jag skulle bada i sommar så skulle jag köpa denna bikini. Tyvärr så vet jag att jag inte kommer bada så känns ju lite onödigt men iaf.

number one'

2011-05-04 | 14:43:00

*

2011-05-04 | 12:22:59

jag ser alltid ut som värsta jätten. jävla fetto..

can't find a good reason

2011-05-04 | 00:43:05
VAFAN GÅR DET INTE ATT LADDA UPP BILDER FÖR? Är det så för alla eller är det bara min blogg/internet (?) som är cp eller? Jävla irriterande.
Något annat som är irriterande är att jag har ont i magen. Käkat mycket idag fan, för att vara på ett tag. Lite annat som också är irriterande är att klänningen jag fick hem var för stor så skickade tillbaka den. Att jag hittade en ny klänning som var fin men som bara fanns i storlek UK 12. Att vädret fuckar min kropp. Att jag vill kolla på en film som jag har på hårddisken men orkar inte lägga över liksom. Och att jag inte kommer ihåg vad jag mer skulle skriva.

Nej, får väl glo någon annan film jag har eller ett avsnitt av skins går ju ifs. Så glömde jag bort igen... skit samma. hörs

blue mind'

2011-05-03 | 17:26:06
Vaknade precis, härligt av mig! Kom hem runt tjugo i två tror jag och hoppade i badet på en gång. Låg där tills tre och sedan upp och la mig i sängen och sov tills nu. Jag är allt för grym! Nu sitter jag här med en påse godis, länge sen jag åt det känns det som. Min klänning har även kommit men den var stor som fan så den åker nog tillbaka. TYPSIKT.
Ska över till syster och visa tror jag, så får hon visa sina grejer hon köpte. Ska nog även ta hem min glass därifrån.
Skulle behöva göra massor idag, först och främst halvstäda mitt rum. Hela min andra säng är full med kläder och skit. Sen börja skriva klart APU-uppgifterna och VERKLIGEN fortstätta på en rapport. Sug. BAra att sätta fart antar jag, börjar med att gå över till syster.
Hej.

.

2011-05-03 | 11:31:54

and it feels so real from the outside'

2011-05-03 | 10:14:47
Alltså jag blir arg, måste det vara så himla kallt ute. Jag blir helt cp i mina leder så ah. Det är liksom annorlunda kyla än vintern, men sen vet jag inte om det är så att det oväxlande vädret från varmt till kallt gör att det märks mer. Alltså i lederna. Blir jävla stel och cp, inte roligt. Måste vänta på bussen i Vingåker i denna kyla med, senare alltså på vägen hem. Ska försöka tvinga med mig Jennifer att vänta med mig, typ fråga morsan om hon vill bjuda på godis eller nått. Fast egentligen ingen lust att äta så godis kanske inte var någon bra idé.
Syster tror att nellypaketet kommer idag iaf, det hoppas jag. Så jag får någonting glatt dessa dagar. Imorgon är det skriftligt nationellt prov i engelska. Ska se hur det går, det dumma är att jag tycker att jag kan engelska bra utanför skolan och när jag inte måste prata som på lektioner. Men får väl hoppas att det går hyfsat, skriva tycker jag inte är sådär jättesvårt i vanliga fall, däremot kommer jag dö på lyssnaskit om man har sånt. Hoppas inte, för jag hör ALDRIG vad dom säger.
Nu ska jag nog kolla igen lite Stockholm bilder, peppa för helgen och langa några kanske. För rolighetens skull.

+

2011-05-03 | 01:24:31
Ska lägga mig till rätta och kolla på The last song nu. Jag har väl inte så mycket att blogga om så idag har bara varit tråkig. Får se om jag kanske ska lägga upp massor med bilder från Stockholm imorgon eller så, om jag har tid. Ska sova hos Nathalie imorgon tror jag så får se.
Mer än såhär får det inte bli, har väl inte så mkt mer att skriva.

shine on me'

2011-05-02 | 22:34:38
Shit, jag sov till nu! Somnade vid sex typ och hade ställt klockan på halv åtta. Vaknade halv åtta av larmet och stängde bara av det. Jag trodde mamma skulle väcka mig vid nio för att kolla på CSI men istället vaknade jag själv 22.17. Känns ju lite sådär. Dock är jag fortfarande trött som en gris men om jag somnar nu kommer jag sova på tok allt för mycket så då kommer jag bara bli ännu tröttare typ imorgon och så. Fan va knepigt. Fryser gör jag igen också.

Känns som att jag har asmkt plugg att göra också så att sova bort dagen var väl inte det bästa. Fast skulle nog inte orkat plugga, så trött som jag var. Men aja, det är väl bara att sätta sig med skiten imorgon. Vad det nu är som måste göras ...

I'm running out of time

2011-05-02 | 17:57:42
Ligger här och har ont i magen tack vare att jag käka jävla mat. Har även hunnit med ett bad sen jag kom hem, så funderar på att ta en tupplur nu eftersom jag är så himla trött. Klänningen hade inte kommit iaf, på tal om inget. Hoppas den kommer imorgon och hoppas även att jag kan åka till Stockholm i helgen. Would make me happy for a while. Nej nu ska jag lyssna på musiken och sova till det.
/Konstigt jag skriver jag vet men orkar inte skriva sammanhängade.

-

2011-05-02 | 11:30:55
Sitter och fryser som fan i skolan, kan knappt skriva som vanligt/fort eftersom mina händer är så kalla. Stört. Jag vill bara hem, typ gå och lägga mig och dö en stund. Kolla ett avsnitt av skins och typ ah. Hoppas även att mitt paket från Nelly kommit idag, har nämligen beställt en klänning. Hoppas den sitter bra och är fin i verkligheten annars tänker jag fan skicka tillbaka den. Ah kanske inte så konstigt? Aja. Nu ska jag lyssna på något meningslöst och sen tar vi lunch tror jag. Måste kila till Nathalie och hämta min väska som jag lämnade där i lördags.

!

2011-05-01 | 22:25:40
yeah well , allting suger
så nu ska jag hata
så hörs någongång.

cp!

how do you know ?

2011-05-01 | 22:10:29

and I wish I could destroy you'

2011-05-01 | 17:21:22

horrible'

2011-05-01 | 15:45:27


Suger om jag får säga det själv.

you can't run away from the pain

2011-05-01 | 15:21:24
Har varit lite dött här eftersom jag farit runt lite här och var. Men kan väl ta en liten update nu och sen försöka se om jag kan få några bilder att lägga ut.

Torsdag: Hade ju praktik, träffade Nathalie sen på kvällen och vi åkte sedan in till Katrineholm för att sova.

Fredag: Nathalie körde mig till praktiken och eftersom hon började sju så kom jag tidigit. Men det fiixade sig ändå, så började sju istället och fick sluta tidigare så jag hann med 16.25 bussen. Skönt. Hemma så drog jag en dusch och sedan in till Vingåker till Kajsa där även Nathalie och Robin var. Där vart det fix så gick dom sedan och käka på Salambo. Efter det så gick vi till Joel där det var/kom massa med folk. Slutade med att vi gick till Joans där någon spelade men jag och Nathalie blev inte kvar så länge utan hennes pappa hämtade oss runt ett.

Lördag: Vaknade upp hos Nathalie, drog hem för dusch och sånt. Massa prat i telefon, försök till att fixa skjuts in till Ellen. Packade iaf väskan till slut och gick tillbaka till Nathalie. Vi fick skjuts in till Vingåker för att hämta hennes bil då hon skulle köra oss till Kholm, mig och Jennifer alltså. Hämtade upp Jennifer vid tre typ. Hos Ellen sen blev det lite fix och sen gick vi till Lina vid typ sju eller något. Där blev det grillning och lite ölspel. Ingen aning var tiden var när vi drog oss mot stan men dit tog vi oss iaf. Ja, tog nattbussen till Vingåker och åkte sen hem med Nathalie halv nio imorse.

Så har det sett ut de dagarna jag varit away.