follow through'

2011-02-28 | 18:48:44
Har legat i badet ett tag och slogs av en stark doft när jag kom ut från badrummet. Så jag går ut i köket för att kolla och där luktade det ännu värre, går fram till maten, tar bort den från plattan, stänger av plattan, sätter på fläkten på högsta. Ungefär en centimeter bränt i botten, där rök våran mat... Dock var det inte jag som brände den utan jag vet inte riktigt vad som gick fel, det skulle nämligen stå ett tag och typ koka men antagligen så borde vattnet eller vad fan som va i typ kokat bort eller så va det för lite. Någonting gick riktigt snett iaf. Alltså mamma va ansvarig för maten för den som inte förstod.
Eftersom mamma inte är hemma nu heller så får väl jag ta tag i det hela, ta på min några kläder och ställa mig och köket och fixa ihop något. Usch låter himla jobbigt ...

in a different country'

2011-02-28 | 16:19:21
Orkar inte berätta en massa tråkigt om vart jag tog vägen igår eller vad jag gjort fram tills nu. Så säger såhär, till alla er mina smskompisar så har jag ett annat nummer för tillfället. Ni kan ju ta det utifall att, men jag kommer så småning om ha tillbaka mitt gamla. För dom som känner att dom har lust att sms inom kanske en månad så är det iaf - 0702669818. Varför jag lägger detta på bloggen istället för på facebook är det för att jag är typ hundra på att dessa fem som är mina "mesta" smskompisar läser, så facebook känns ganska onödigt då ingen annan vill ha tag i mig och eftersom det bara är tillfälligt.

För övrigt så kom jag hem för en stund sen och har tryckt i mig lite mellanmål, så ska nog hoppa i ett bad nu och sen lägga mig i sängen och kolla på en av alla filmer jag har här på datorn. Vet att min uppdatering suger och är tråkig, men jag orkar inte göra något åt den. Behöver inte oroa mig så mycket heller, tror inte ens folk läser utan tittar mest. Sen måste jag erkänna att det suger ganska mycket att blogga och mina bilder suger. Ovärt. Hejdå.

'

2011-02-27 | 14:42:39
Sov ovanligt länge idag, till tjugo över tolv typ och annars brukar jag vakna runt nio. Skönt det iaf. Gick upp och käkade en stor frukost och har sedan dess bara suttit och latat vid datorn. Som ni ser har jag gjort typ två eller tre små ändringar här. Vill göra om hela bloggen igen men för tillfället orkar jag inte så detta får hänga kvar ett tag till.
Nu ska jag ta på mig lite bättre kläder, typ som strumpor haha. Ska ta med mulle på promenad sen ska jag nog inte och lägga mig i ett bad eller något sånt. Hörs sen.


update: blev inte någon jävla promenad eftersom mamma tydligen inte kunde vänta i tio minuter så jag skulle ta hunden. eftersom hon är så jävla seg så skiter jag i promenad för tillfället och hoppas på att jag går senare istället. bajs

family guy'

2011-02-26 | 22:14:00

and the game is on'

2011-02-26 | 20:56:00

^

2011-02-26 | 20:38:05
Min kavaj luktar inte allt för gott sen igår, vin och rökdoft är ingen höjdare. Ska därför ta och gå ner i tvättstugan och slänga i en eller två maskiner. Jobbigt tyvärr, men det behövs nog. Vill ju inte precis att mitt rum ska lukta som kavajen eller så, bara att röra på fötterna. Ska även bädda rent i min säng, så kommer bli underbart att sova sen. Känns även som att det var länge sen som jag ens sov i min egen säng. Aja, ska samla ihop allting nu.

snygg idag. jävla cambilder hehe


my friends'

2011-02-26 | 20:31:07

you throw it all away'

2011-02-26 | 19:07:48
Samtalet med Erna slutade på 1:43 tror jag, inte dåligt! Har överfört lite dåliga bilder från mobil som jag ska försöka fixa lite med. Bloggen blir så himla tråkig med all min onödiga text. Inte för att mina bilder är så fina och så men ändå. Nej nu kom mamma in så nu ska vi fixa mat till mig, (dom har redan ätit alltså). Hööörs!

skitkass bild från igår. men bara för att.

day three'

2011-02-26 | 18:42:23
Efter två dagar med alkoholintag så skulle jag vilja köra idag igen. Tyvärr så blir jag hemma, det finns ingenstans att ta vägen, det går inte att ta vägen någonstans heller plus ah. Men det ska bli skönt ändå att va hemma, typ dricka lite fanta, kolla på film med mamma typ.
För stunden så sitter jag i telefon med Erna, snart säkert uppe i en och en halv timme. Sen är det dags att laga mig lite mat, kyckling får det bli men nyttiga grönsaker. Som vanligt har jag mkt att säga (skriva) som ni säkert märker, så jag ger upp med skrivande nu för stunden.

ugly bitch'

2011-02-25 | 17:51:27

Som det fetto jag är bjuden jag nu på dessa två ocharmiga bilder. ett runt ansikte med fettvalkar nertill och sen en mobbad andra bild. Nu säger jag hej då för ikväll och idag.

lost'

2011-02-25 | 14:31:36
Nu är jag hemma och har hunnit slängt i mig lite flingor. Måste berätta att gå på stan och vara omedveten om vad klockan är samtidigt som man har en tid att passa är ganska svårt. Där sprang (gick fort) jag mellan HM, Lindex och till sist Åhlens. För att se hur mycket klockan var så kollade jag på kvittot jag fick haha, så hann inte kolla på det jag skulle kolla på till mig själv. Får iaf, förhoppningsvis tillbaka mobilfan ikväll så back och track med tid och allt. Ska hoppa in i en dusch nu, kall som fan. Efter det så hörs vi kanske.

fucking memory'

2011-02-25 | 11:42:09


Haha, vafan hände den artonde ? ;)

Sitter hos Erna nu och har försökt få tag på Felix. Glömde nämligen min mobil där igår (självklart. typiskt mig), men han svarar inte någonstans. Får väl bli utan den tills ikväll. Aja, ska iaf gå upp snart för ska kila iväg till stan en sväng innan jag ska med bussen kvart i ett. En skjorta till lillebror och ett par örhängen till mor står på inköpslistan.

a change'

2011-02-24 | 18:59:27
Haha, hos Erna händer det mycket. Jag kom hit, sa att jag behövde plocka mina ögonbryn lite och typ att jag ville att hon skulle platta mitt hår. Ja, jag åkte på mer än så. Nu efter ett tag har hon plockat/målat mina ögonbryn lite, plattat mitt hår och slängt på mig smink. Ska ju inte säga att det är dåligt för allt vart ju ifs bra och det var ju himla snällt också. Dock så kan jag ju inte påstå att jag varken är snygg/vacker/söt men det blev bra iaf. Ni kanske hajar även fast jag suger på att förklara.
Ska snart börja dra oss mot Felix tror jag, så ska avsluta.

såhär ser jag ut efter min make over med erna. hehe (ser lite rulig ut sådär genomskinlig. nej mitt hår e inte orange. och ah, ful min)

dentist'

2011-02-24 | 15:25:49
Se på fan! Jag kanske får tandställning iaf, eller hon där trodde säkert att jag har mer fel innan hon kollade eftersom hon sa "du får inte tandställningen den här gången och inte nästa" Sen när hon kollade så blev hon tveksam typ och sa att det var charmigt med att inte ha precis raka tänder (själv hade hon spikraka tänder). Fick iaf ta en massa kort, och göra äckliga tandavgjutningar eller vafan det heter. Kändes som hela underkäken skulle följa med när hon skulle dra bort den. Sen ringde hon till någon snubbe i Eskilstuna och så fick jag en ny tid. Fast jag tror det låtar åt att det inte blir någon och jag orkar inte ens bry mig längre så.

Nu ska jag gå och käka lite nyttiga flingor och slänga i mig en smoothie innan jag drar iväg med bussen till Erna. Hörs därifrån eller imorgon.

-

2011-02-24 | 09:06:40
Ska bege mig till köket för att äta frukost, sedan drar det iväg till Katrineholm för att gå till tanläkaren. Det kommer säkert ta fem minuter, vad jag nu ska göra vet jag inte. Bombsäker på att det inte är om tandställning eller nått iaf. BAJS. Ska typ handla mat sen, hehe och äta på Mc med bröderna. Sånt som barn tycker e skoj. Senare mot dagen åker jag in till Erna för att sedan gå till Felix för lite party. Ah nu vet den som bryr sig. Måste sticka. Hejs.

baby you're a firework

2011-02-23 | 18:07:00
99 :- nelly.com

if we were dead'

2011-02-23 | 16:20:00

Gårdagens fika. Mina kladdmuffins, mammas tigerkaka och svartvinbärs saft.

cinema'

2011-02-23 | 14:12:00

Ska åka in med mamma och mina två bröder för att gå på bio. Jag tyckte att vi kunde ladda ner filmen men bröderna tycker antagligen att det är roligare att gå på just bio. Trassel blir det iaf, vet inte om det är en kanske tjejfilm men bröderna vill se den iaf så.

shoot across the sky'

2011-02-23 | 11:56:00
Jag har inte tyckt om sådär högt i halsen förut eller vad man säger men har på något vis fastnat för dessa. Den översta är blå om jag kommer ihåg rätt, har även lagt ut en likadan fast vit. Den andra klänningen va så fint till henne hår plus ganska enkelt fast med fin detalj.

smile'

2011-02-23 | 11:36:00


Gick en till promenad igår, med mamma och lillebror. En lite längre sväng och på vägen hem gick vi förbi konsum och  hämtade ut två paket. Tråkigt nog var ingenting mitt i något av dom, eftersom mitt HMpaket kommer i mitten av mars någon gång. Det var iaf mest kläder till William och Jason i detta paket, roligt att se dom få lite kläder iaf (låter som att dom aldrig får, haha)
Dom köpte varsin hatt iaf, som ni ser på bilden. Kanske ska köpa en jag med ;) haha. Jasons nya outfit iaf, allting. Byxor, tröja, glajjor och hatt. Han var nöjd och min andra bror med. Skoj

"

2011-02-23 | 10:54:17
Ligger och drar mig i sängen, ska snart upp och käka frukost dock. På tal om annat, känns lite knepigt att jag bara är hemma hela tiden och inte gjort något detta lov. Gick upp tidigt i måndags sen var jag trött, idag ska vi kolla på film men sen ska jag upp tidigt imorgon igen för att åka till tandläkaren i K-holm. Ska iaf till Felix på kvällen sen så då har jag iaf gjort något haha.
Nej, nog pratat om det. Ska som sagt snart traska upp.

who speaks swedish anyway ?

2011-02-22 | 15:15:00

Oh! Om det skulle finnas en frankphone skulle jag LÄTT köpa den bara för att det är just han. Fåret Frank är fan sötare än Fåren Shaun och jag e fan kär i honom. Skulle inte tacka nej till att ha detta gulliga får hemma hos mig. Hehe (jag är störd)


all night'

2011-02-22 | 14:56:40
Var ute på en promenad förut, dock blev den bara en halvtimme eftersom jag gick fortare än jag gjorde på promenaden igår. Sen var även vägen jag tänkte ta idag fullproppad med snö, alltså inte plogad. När jag kom in så gjorde jag även situps, inte massor men tänkte börja med några stycken om dagen. Typ morgon och kväll kanske, (jag har ingen aning om vad som är bra) Det är iaf vad jag typ har att åstadkomma här i Högsjö.
Nu funderar jag på att börja med maten innan mamma kommer hem. Typ steka kyckling och göra en sallad till det. Datorn till sällskap med musik låter inte så dumt, ah så får det bli.



take a bullet'

2011-02-22 | 14:35:12

waste of time'

2011-02-21 | 19:58:20
nu ska jag gå och dö.
typ femton 'tredje fingret upp' liksom.
hörs antingen senare eller imorgon.
(blev visst ingen bild för ..)

fucking muffin'

2011-02-21 | 19:46:11

dessa kladdmuffins bakade jag förut. jag hatar dom, hatar dom precis som allt annat. allt som förstör mitt liv.
imorgon ska jag gå ut och gå. även om det snöar, även om det är kallt.
lillebror frågade även om jag skulle med och springa med honom. ja. ja det ska jag verkligen!
nu får det fan vara nog.

-

2011-02-21 | 19:16:16

Inte mkt till bloggande idag inte. Fuling


+

2011-02-21 | 14:39:00


Jag färgade med, som ni ser, Schwarzkopf. Det var dock en toning som ska hålla upp till åtta veckor, färgen var kopparröd. Eller ah, "grand canyon, copper red". Jag färgade det iaf i torsdags och det var to much red alltså, jag typ lös som ett stoppljus. Nu efter en tvätt är det faktiskt helt okej, fortfarande lite för rött i hårbotten i vissa ljus men annars tror jag att det är ganska så bra. Tror att det ser ut ungefär som på sista bilden. Den är tagen med min digitalkamera plus ute i vanligt ljus liksom. Inte heller redigerat några kontraster eller något så.
Ja, så för det som inte har något annat för sig.

remember to remember'

2011-02-21 | 12:15:01
Haha, jag borde fan göra en egen kategori för all mat jag lägger upp.
Är hemma sen ett tag tillbaka, var ju som sagt ute med familjen på en tidig tripp. På vägen hem stannade vi till och handlade på Willys, sen in på Ica i Vingåker för att jag skulle fixa kläder till praktiken. Nu sitter jag och glor lite på tv med datorn i knät och funderar på att hoppa i ett bad snart. Bara för att det forfarande e så kallt, haha. Det var allt för mig. Hej.

food'

2011-02-21 | 12:09:08

Kanske en halvsnuskig bild på en helgod pizza.

have a nice time'

2011-02-20 | 23:36:13
Nu ska jag nog sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon för att följa med mamma och resten av familjen på en liten tripp. Gjorde ett tidsinställt inlägg tills imorgon iaf.


a picture'

2011-02-20 | 23:08:00

En panoramabild tagen med min mobilkamera. Den första bilder som blivit bra när jag använt just panorama.

cause you are amazing'

2011-02-20 | 21:11:51
Sitter och kollar lite halvt på Hancock som går på tv nu. Känns som att det inte blivit så mycket bloggande idag men vad gör det. Har knappt suttit vid datorn sen imorse. Var ju nämligen ute på promenad, sen kom jag in och hann fixa några bilder jag tog innan jag och mamma åkte in till Vingåker för att köpa pizza. Ja, sen har jag suttit framför tven sen dess, kollat på One tree hill, Cougar town-reprisen, Shear genius (något sånt) sen Top model, Bones och ah nu filmen. Från halv fem med andra ord, haha.

Senare om jag är vaken vilket jag förhoppningsvis är så ska jag försöka visa en någorlunda bra bild på mitt hår och skriva/förklara lite. Sen även langa lite andra bilder och sen vare något mer som jag naturligvis glömde. Aja, skit sammaa.

---

2011-02-20 | 15:16:04


Promenaden. Med mamma, mulle, musik och kamera. Kameran dog efter mindre än halva vägen. Ja, så roligt va det.

going out'

2011-02-20 | 13:49:18

four'

2011-02-20 | 13:11:47

Dessa filmer har jag kollat på idag och igår. Dom var typ helt okej, I rymden finns inga känslor va ju nästan sorglig ju , haha bara för han vart så ledsen. Aja.

early'

2011-02-20 | 09:25:16
Klockan är halv tio och jag är vaken. Jag kan verkligen inte sova länge när jag är hemma längre, kul att vakna såhär tidigt hela veckan för det lär ju jag göra. Eller har till och med varit vaken ett tag, typ sådär vaken och somnat en stund osv. Suger ju.
Aja, nu är jag uppe iaf och ska kolla klart på I rymden finns inga känslor. Sen hörs vi väl.

on a saturday morning'

2011-02-20 | 00:02:00

time together is just never quite enough'

2011-02-19 | 22:27:58
Fan va tråkig kväll, inte en jävla blogg uppdaterar alltså. Visst kan jag förstå dom, med tanke på att de e lördag och alla har säkert bättre saker för sig än att sitta vid datorn. Ni kan tacka mig för alla sidvisningar sen iaf, så mycket har jag för mig.
Sitter och lyssnar på The saltwater room atm iaf och ah skriver. För övrig är det ingen vidare bloggdag för med heller med tanke på att jag typ e lite depp idag. Aja, tog iaf ett bad förut och tvättade ur lite färg ur mitt hår. Resultat blev det också, mkt bättre än innan tror jag än så länge. Inte alls lite intesivt rött längre och så glänser det inte så förbannat vilket också är bra. Tror faktiskt att det blev himla bra färg nu.

Tänkte langa bild men var så jävla ful så jag skiter i det.

complaints'

2011-02-19 | 19:44:51
Har väl inte känt mig något vidare sen jag kom hem, fryser hela tiden fortfarande. Känns som att de hållt på i över två veckors tid, så snälla, gå mot varmare tider! Nu ligger jag även har med ont i magen efter jag har käkat. Jag har även ont i ena höftbenet tack vare att en Linus som typ legat/hängt på det igår. Alltså jag satt i en fåtölj och han på armstödet och när han dansa så gled han ner så jag fick han typ över mig. (Till den som trodde något annat konsigt, man vet aldrig.) Jag har även lite tankar i huvudet idag, kändes som evigheter sen men dom kommer väl försvinna lika fort som dom kom. Det ekar lite iaf, och det "den" säger är jag fullt medveten om. Fåååår panik.
Men men, inte fan är det lätt ibland. Nu ska jag chilla lite med mina klagomål så ska jag kolla klart på filmen jag började på innan maten.

Det är så lätt att ljuga. Om det.
Det är svårt för folk att förstå.

'

2011-02-19 | 19:36:50
Bloggen ser knäpp ut i både Chrome och Safari, dock vet jag inte varför det blir just så. Orkar inte för tillfället försöka fixa det heller, men som tur är så är det ju inte ett jätteproblem heller så. Men säger såhär, så alla vet. Bloggen visas alltså bäst i Firefox.


cozy'

2011-02-19 | 16:51:23
Har precis kommit hem från Jennifer. Så jag har slängt på mig mjukiskläder, lagt mig under täcket i sängen och bunkrat upp med lite gott. Här ska kollas på film hade jag tänkt, fick ju några av henne igår plus att jag redan har typ fem sedan innan så jag har lite att göra.


orkade inte redigera några bilder så.

just playing around'

2011-02-19 | 03:35:04
Kom för en stund sen hem till Jennifer. Det blev en rätt .. fartfylld kväll om man kan säga så. Vid drog till Martin typ ah någon gång runt nio kanske och där var Linus i full gång och han satte typ igång alla andra så vi dunka (kommer inte på något annat så dunka fick det bli) med både huvud och händer enligt Linus beskrivningar. Haha, jag hade iaf riktigt kul måste jag säga även fast vi kanske bara var några få pers och inte så mkt alkoholintag för mig. Vid ungefär halv tolv drog vi till bowlinghallen och drog en runda där, men tyvärr så suger jag så himla mycket så jag var med Linus. Jaa, efter det gick jag och hämta min mobil jag glömde hos Martin och sen vidare till Pungis typ. Där hängde vi tills klockan blev typ nästan 3.
Nu orkar jag inte skriva mer för jag fryser som en gris och ska krypa ner under mina två täcken jag fått här. Kommer skaka inatt ;)
Hörs senare idag.

let it through'

2011-02-18 | 19:01:00
Såg förut när jag förhandsgranska mitt inlägg att på Jennifer typ av internet eller vad man säger visar min blogg lite konsigt. Hon använden Google Chrome, så tänkte fråga, någon mer som använder annat än Firefox och Chrome som min blogg också ser helt knas ut i?

Som ni ser, början av datum och så står där uppe på sedan och om man markerar det så kommer tiden med.

tonight'

2011-02-18 | 18:27:10
Sitter hos Jennifer, vi har gjort klyftpotatis och nu är hon i duschen. Ska antagligen fortsätta med maten sen när hon e klar. Ja, äta alltså och sen ska vi traska (forthoppningsvis åka bil ;) till Martin för att dricka lite och typ softa med några andra klasskamrater.
Alltså jag har aldrig någonting att skriva längre. Därför langar jag en bild på hur mitt hår blev på ett ungefär. Väldigt rött men det ska försvinna med dusch sen plus att de e jätte glansigt nu som jag tycker gör det rödare.
ignore my nose.

are you singing ?

2011-02-18 | 14:36:00

Check the fucking road ! utan snö & torr. känns bra, lite iaf

peppermint winter'

2011-02-18 | 14:02:45
Sitter och lyssnar på musik atm, men ska nog snart hoppa in i ett bad tror jag. Är så himla kall och fryser hela tiden så ett varmt bad är verkligen tummen upp. Skyller föregående mening på det dumma kalla vädret!
Otroligt skönt med lov iaf, börjar första dagen med att bli bjuden på mat av Jennifer. Låter bra tycker jag, som det fetto inom mat jag har blivit haha. Nej, några låtar till sen blir det ett varmt långt bad med lite chips vid sidan av skulle jag tro.


!

2011-02-18 | 09:30:21
Det vart inget bloggande igår, jag startade inte ens datorn, tog inte ens upp den ur väskan. Varför ? Jo för jag kom hem, Melinda kom. Jag färgade håret, åt, tvättade ur håret. Sen när Melinda och Hanna hade gått så spelade jag kort med mamma och syster. Klockan blev halv åtta och jag gick och kollade på halv åtta hos mig, följt med Navy CIS och sen CSI Miami. Sen kom ett till avsnitt av CSI Miami men somnade där någon gång i soffan, vaknade sedan tio i två och var vaken en stund innan jag somnade igen.

Idag slutar vi kvar över tio tror jag, grymt skönt. Mamma ska nog hämta mig i Vingåker så ska jag tigga en peng. Ska nämligen in till Jennifer sen igen och vi ska gå och köpa choklad (MARABOU FUCKING MANGO (ÄÄÄLSKA !!)) och en dricka skulle behövas.
Nej nu ska jag lyssna innan jag blir upptäckt.

bikbok'

2011-02-17 | 14:08:00

buy'

2011-02-17 | 12:44:00


Funder på att klicka hem detta med 10% rabatt (haha) Men jag kan inte bestämma mig.
Ja/Nej ?

stop and stare'

2011-02-17 | 08:54:02
Jag gjorde en ny kategori, för det kändes så jobbigt att lägga alla bilder-I want skit typ i thumbs upp så jag gjorde helt enkelt en egen till allt sådant skit. Så "want" fick den kategorin heta.

Sitter på mammas kontor och ska snart traska iväg till bussen, eller den går kvar över så har ju en stund kvar att sitta. Funderar på vad jag ska äta idag, det är äcklig jävla gualschsoppa idag vilket inte lockar så mycket alls. Nu är det för sent för att gå till Ica och köpa macka också, alltså innan bussen går. Äsch , jag flyger med dit alla andra ska. Matsalen eller inte.
Slutar tidigare idag så jag får vänta i vingåker idag igen, men ska då passa på att köpa hårfärg eftersom Melinda kommer hem till mig sen för att färga och även klippa syster. Jag själv har inte riktigt bestämt om jag ska klippa mig elller inte, får se. Ja, det var det. Ska snart börja plocka ihop så hejdå.


+++

2011-02-17 | 08:38:47

Värmetofflor - jatack.
249:- och jag ska slå på stort någon gång sen när jag har pengar och bjuda morsan på ett par också.
Snäll dotter jag är. Dom luktar också föresten, typ lavendel och sen något mer så dom inte ska börja stinka bajs från fötterna, heh.
Jag ska ha dom gröna, bara för att dom har coolast färg.

dreams'

2011-02-16 | 22:14:54
Nu ska jag sova för jag suger som ni alla säkert vet/fattat. Eftersom vi har sovmorgon imorgon så får jag sova en hel halvtimme extra! Haha, tack vara att det inte går någon passande buss från Högsjö så jag åker med mamma in som börjar åtta. Så ska sova på hennes kontor till ungefär lite efter nio. Då ska jag försöka fixa ett collage att lägga upp eller nog två collage btw. Även visa bild på ah något. Så kika in som vanligt så kommer det troligtvis vara lite roligare än bara massor med text.

Nu, sov gott.

Nikon COOLPIX S8000'

2011-02-16 | 18:58:17


Mamma fick hem sin kamera idag som hon beställda igår eller i måndags, minns inte. Bajsbra tycker jag, alltså jag jämför med min och den suger. Men iaf, den har 10x zoom som är förbannat bra! Sen kommer blixten upp från där på toppen som ni kanske ser, det står typ coolpix s8000 längst till höger. Även en stor 3 tum skärm och HD filmning. Okej som ni märker , jag tycker den är kanon. Skulle lätt vilja ha en om jag hade råd, men måste hålla hårt i mina sparpengar då jag redan "lånat" 800 spänn från bössan. Systemkamera ska jag ha, så ere bra.

För den som vill läsa lite, klicka.
Tror den sidan var ganska bra (:

going good'

2011-02-16 | 14:56:20
Idag har jag varit riktigt duktig i skolan tycker jag, så borde få typ asmånga tummar upp. Redovisat har jag gjort och ah jag kan väl inte säga att jag tyckte det var bra men det gick iaf och sen har jag skickat iväg låtsasbeställningar på ÖFAn och nu ska jag skicka iväg produktkataloger. Så ni hör ju, jag håller igång idag. Haha.
Slutar tre idag tror jag och då ska jag vänta i här i Katrineholm på bussen istället för Vingåker. Så ska följa med syster och Linn en sväng på stan. Skulle egentligen ha färgat håret idag men det var uppskjutet till imorgon så köper nog färg då istället. Har iaf bestämt mig nu med hjälp av Jennifer. Två kopparröda toning och en intensiv röd färg. Så gav Jennifer förslag att jag skulle tona i kopparröd (den såg asfin ut) och sen slinga med den röda för då även när toningen tvättas ut lite så är det fortfarande rött tack vare slingorna. Ah det låter bra så hoppas det blir bra.
Längtar hem förövrigt , till maten haha. Tjock :D


Såhär snygg var jag i måndags. haha

are you ready'

2011-02-16 | 02:04:34
Jag har äntligen gjort klart min redovisning och den är nu över två minuter. Hur glad. Orkar dessvärre inte öva så mycket, trött på skiten nu. Ska läsa några bloggar sen ska jag sova för natten och tagga fucking idrott imorgon ... bajs


!!!

2011-02-16 | 01:01:46
som jag trodde. vaknade du. APUn kan ta sig!

/

2011-02-15 | 22:05:29
Jag är så jävla trött. Jag vill sova. Jag måste kolla Cougar town & The middle. Jag måste hitta mer information eller nått till redovisningen. Jag måste/vill ta ett bad. Jag skiter i att plugga till provet idag. Men helst av allt vill jag sova, sova NU.

walls of memories'

2011-02-15 | 21:18:00


Snacka om knullad kvalite! Orkar inte redigare skitarna heller.
Lite svårt och sådär blev det eftersom bilderna inte är lika stora och så.

die hard'

2011-02-15 | 20:45:57
Detta är nu en officiel (?) bajsdag rent ut sagt!

* Jag har gått utan att komma framåt typ
* Varit stel som en kärring p.g.a kylan
* Väntat i kylan på bögsjöbussen i Vingåker
* Köpte choklad i väntan p.g.a arghet
* Fått 8-17:30 pass på APU:n (DÖ GUNNEL, DÖ!)
* Upptäckt att min redovisning behövs fyllas på med hela TRE FUCKING MINUTER
* Tröstätit lite godis jag hittat hemma
* Det gick inte att beställa det jag ville från Ikea
* Jag var BAJSHUNGRIG när jag kom hem så jag typ dog
* Jag hittade inte ena gamla datorn som jag skulle kolla på
* Jag fattade inte den andra gamla datorn
* Jag vill ta ett bad men har inte tid egentligen
* Jag måste hålla mig vaken till minst (räknar) typ tolv för att hinna med det jag måste

* Hittade en kopparröd färg på Ica men upptäckte sen att det var toning
* Jag fryser hela bajstiden!

inte i ordning.
Ah, ni hajar läget liksom. Plus att jag aldrig kommer ihåg allt för mitt jävla minne!
BAJS!


photos'

2011-02-15 | 19:10:20

(oredigerad bild = riktigt dålig)
Fick hem mina foton som jag beställde i helgen och säger bara tummen upp. Har satt upp de flesta på min garderob så resultatet för den som vill se kommer upp senare. Ska beställa några fler idag, syster snodde en som var ganska glad.

write'

2011-02-15 | 12:05:34
Fan vad seg det går för mig att blogga nu för tiden eftersom jag verkligen inte har någonting att skriva känns det som. Men gör ett försök nu, sitter i skolan, glor på skärmen och ah. Haha, det var väl det.
Juste, efter skolan så ska jag typ till Ica och hälsa typ på handledaren för APU:n typ. Sen ska jag hem och träffa Nathalie och planera en grej som ska bli skoj :)


haha , ännu en jävla ful och rolig bild. Om ni fick se alla alltså, haha.

hair'

2011-02-15 | 11:27:00


Nej, jag har inte flottigt hår. Utan det är mina sovdreads som kommer fram, helt ärligt. Min frilla. hehe ?

heart'

2011-02-15 | 10:38:50

mammas alla hjärtans dag-tårta. igår.

say what'

2011-02-15 | 02:07:39
Inte blev det några bilder idag inte, jag somnade tyvärr till precis slutet av CSI NY. Vaknade vid tolv, gick in till rummet. Satte på en film, somnade till den och vaknade typ nu. Videon jag snacka om tog ungefär 5-6 timmar att skicka skulle jag tro. Skapligt liksom !
Nu ska jag sova för natten, trååååkigt.


moonlight'

2011-02-14 | 21:24:37

Såhär skojig har jag varit idag.

Senare ska jag langa massa bilder tror jag, kan bli kul.

Typ när jag bakar tårta, när tårtan är klar, när jag äter tårta och när jag sp*r tårta.
Haha, nejdå verkligen inte så illa. Men håll utkik så kanske ni får se några fula kort :)


saltwater room'

2011-02-14 | 19:43:25
Har för en stund sen laddat ner msn igen, enbart för att få en SJUKT pinsam video av Anton. Sen ryker det igen skulle jag tro.
Ja, så mycket hade jag att skriva.


JAG DÖÖÖR AV BILDERNA , hahaaaha . ALLVARLIGT!

=

2011-02-14 | 09:09:57
Kom fram till skolan för ett tag sen och det är ju så jävla kallt så man dör ju! Plus att kyla är inget att hurra för, för mina leder heller. Stel som en jävla vet inte vad. Så sökte jag på det iaf på google så fick jag typ upp "gamla hundar som har problem med lederna får ofta smärta vid kyla" eller något sånt där skit. haha.
Sökte även på det här med min käke så fick jag upp ett forum där massa med samma problem. Iaf så hade dom skrivit att typ några som varit och blivit undersökte att det var för att man var stressad eller mådde dåligt psykist. Vissa för att man gnissla tänder eller bet ihop snett och sånt massa skit. Många, typ alla hade skrivit att man fick bettskena om man gick till tandläkaren och massa sånt, en hade till och med genomgått en operation.
Konstigt då att mina jävla tandläkare/doktorer säger att det inte är något fel, dom tog inte ens upp det här med gnissla tänder, inte för att jag gör det men ändå. Cp.
Nu orkar jag inte skriva mer, men ni kanske fattar lite iaf.

only me'

2011-02-14 | 04:08:00
Det är ganska kul att se ---- -- --, som att de sett men inte ----. Eftersom ingen verkar ---- när man ----- ---. Även fast jag till och med ------ det ---.
Haha, fast det är nog lika bra det skulle jag säga. (:

just a memory of your face'

2011-02-14 | 03:17:00


if this is what I call home, why does it feel so alone?

2011-02-14 | 00:53:46
Ska nog lyssna klart på en kanonlåt innan jag ska sätta på en film sen.
Otroligt att jag fortfarande är vaken, speciellt med tanke på att jag vakna första gången vid åtta nått
Fast kommer säkert somna till filmen tyvärr
[still empty]

Syster är ledig imorgon. Det skulle jag också vilja vara, men får trösta mig själv med att det bara är denna vecka kvar sen är det sportlov.

~
någonting känns fel
det suger

jag kan sova
och det suger

if I had my own world'

2011-02-13 | 23:48:00

.

2011-02-13 | 23:10:39


Hata lite roligt. Jag är faktikst med och tävla på Kenzas blogg, liksom vem vill inte ha chans til att vinna en kamera. Hehe. Men lycka till att vara typ en på sextusen nästan. Jag som har otur i vanliga fall. Skaapligt.

-

2011-02-13 | 19:52:27
Idag har jag nästan gjort allt som jag skulle. Kollat på filmen, dammsugit, gjort klart min powerpoint och ja haha det kanske var det. Tvätta sket jag i, eller okej typ glömde bort eller nått sånt. Det var ändå inte sådär jättenödvändigt så. Damma blev inte heller av, men annars så. Rätt duktig iaf som gjorde jävla powerpointen, i lite annan stil också än vanligt så hoppas det går hem hos folk så dom inte tycker att det blir allt för rörigt/jobbigt.
Nu ska jag gå och ladda med kvällsmål eller nått annat för att sen sätta mig och kolla på Bones. Senare måste jag försöka fixa lite av de dagar som är kvar på min lista.


or what

2011-02-13 | 13:12:00

Högsjö tillhör inte Katrineholms kommun va ? hehe :D

saw you in the low light'

2011-02-13 | 12:17:17
Vaknade tidigt idag med, inget att hurra för. Jag har iaf hunnit att kolla alla bloggar, lagt in fem filmer på datorn och ätit frukost. Även plockat lite på rummet, så nu funderar jag på om jag ska dammsuga och torka hyllorna så det inte blir lika tjockt dammlager sen förra gången.
Sen när syster kommer hem så ska vi+mamma sätta oss och kolla på Love and other drugs. Tummen upp för det.
Två andra saker jag måste göra idag är att tvätta och sen göra en jävla powerpoint. Måste verkligen, eftersom jag vill ha klar den idag egentligen så jag slipper sitta dagen innan. Nej, det måste göras.
Får ta dammsugaren i handen nu och sätta igång.


nice'

2011-02-12 | 20:48:00

Ikväll har jag skickat efter lite bilder. Hade fått ett mail om att det var gratis frakt så jag gick in och kollade. Det vart lite mer än 60 bilder och jag hoppas att det blir bra. Några av de 60 är mammas också, på mulle, william och jason typ.
Nu funderar jag bara vad jag ska göra med dom. Om jag ska sätta några i ramar, eller om jag ska klista alla på min garderob lite fint eller nått sånt. Hoppas det kommer i veckan iaf så kan ni få se vad jag gör för kreaktivt sen.



^

2011-02-12 | 19:21:38
Dessa filmer går på tv ikväll om dom verkar väl helt okej. Ska snart sätta mig och glo på Bring it on, som jag säkert redan sett. Men den e ju bra så.
Annars har jag Love and other drugs, två andra tjejfilmer och sen två till andra filmer på lager utifall att. Typ fjorton tummar upp på att jag fått Love and other drugs iaf. Den ska nog ses med syster och mamma imorgon.
Nu ska jag gå och ta chips för jag är så jääävla hungrig på det så jag snart dör.
hörs

moviestar'

2011-02-12 | 19:05:08


Jag behöver hjälp, igen.
Jag ska nämligen på typ 20-årsparty snart troligtvis och det är ett tema. Filmkaraktär. Eftersom jag är rödhårig också så skulle jag vilja vara någon med passande hårfärg. Jag har tänkt och letat som en tok men inte hittat någon rolig eller bra. Så om nu någon krake har tråkigt någon gång eller bara har något i sin gärna som kan vara ett förslag får du gärna säga till. (:
Jag samlade några typ rödhåriga typer. Vissa av dom inte ens skådespelare men iaf.

happy hour'

2011-02-12 | 09:54:07
Här fick man inte sova länge inte, Nathalie ringde och väckte mig vid åtta. Så frågade jag varför hon ringde så tidigt och till svar fick jag "du brukar ju vara vaken såhär tidigt", haha fin tjej. Jag brukar aldrig vara uppe vid åtta om jag så inte behöver, typ åka någonstans eller skola. Jag somnade iaf om men så ringde hon igen vid nio. så då gav jag upp.
Ska snart gå och käka lite frukost för sen vid halv elva tror jag det var ska jag med Nathalie och kolla på fotbollscup eller något som hon snackade om.
Upp och hoppa nu.



give it to me'

2011-02-12 | 09:49:01

Någon skulle jättegärna få köpa denna väska till mig.

Alexia Shoulder bag, 599:- Vivistyle.


UPDATE: Ännu bättre, 499:- på NovaQueen


great'

2011-02-12 | 02:18:00

30 Seconds  To Mars - jatack
All Time Low - jatack
The sounds - jatack

sen finns det ju mer.

0

2011-02-12 | 00:29:34
Nu ger jag upp för idag och ska lägga mig för att slagga. Håller tummarna på att jag även sover länge imorgon. Känns som att det var himla länge sen som jag ens sov hemma på en helg och slippa gå upp runt tio för att sedan ta en buss till vingåker från kholm 11.12. Fast jag klagar inte, för det har då iaf varit trevligt med fina folk.
Nej sov gott då.

throw it back to you'

2011-02-11 | 23:33:56
Har tillbringat min kväll med att spela kort med mor min och syster, även kollat på ett gammalt avsnitt av criminal minds. Det ända jag käkat från mitt tjockisinköp är tre toffifee, lite chips och ett halvt glas cola. Käkade dock ostbågar av mamma. Syster fick även en av chokladerna eftersom hon inte hann köpa själv. Typiskt att man inte ska vara sugen bara för att man har. Kom även på mitt under allt tjockt att jag har ostbollar kvar sen förra helgen och några godisbitar kvar sen måndags.
Bajs att jag inte har några filmer på datorn atm, orkar inte heller flytta mig ur sängen för att ta någon från hårddisken heller. Typiskt där också. Om jag inte vill se Bondgården såklar, för den har jag faktiskt här på. Var ifs länge sen man använde sig av voddler så kanske ska kolla om det finns någon sevärd film där.


fin bild på knasiga katten.

need help'

2011-02-11 | 17:10:54
Ja det var då typsikt. Efter att ha skickat ett mail till Kicks, ringt till fel Lorealplace (fick nummret av kicks), fått ett nytt nummer till rätt Loreal för privatpersonen-ringt dit och även skickat ett mail till Loreal så fick jag svar på att produkten 6,64 intensiv kopparröd inte längre säljs i skandinavien. Jahopp det var de liksom.

Om någon av alla mina läsare vet någon fin/bra röd färg så KOMMENTERA MER ÄN GÄRNA! Eftersom jag har siktat in mig på att färga håret på onsdag så skulle jag behöva köpa färg så fort som möjligt. Svårt att veta vilken bara ..

1-  Récital Préférence 6,66 Babylon, Intensivt Röd
2-  Schwarzkopf  872 , intensiv röd
3- Schwarzkopf 842 Kashmir red
4- Viva 655, någon röd har jag för mig (såg i butik)

PANG'

2011-02-11 | 16:18:00

PANGBILDEN.
Fetto om jag får säga det själv.
Här sitter jag med mitt stora inköp av godis och får se smala ben och fina outfitbilder på bloggar. Man kan ju undra vad fan jag tänker med. Jag skyller på att helgen är tre dagar och att jag äter ju faktiskt inte något i veckorna. Okej, dålig anledning. Dock är den ena bounty mammas och lillebror fick marsen för att han skulle ta sin medicin. Och jag delar med mig av colan. Inte har jag betalat allt själv heller, lite väl.
Så blev det två marabou eftersom det var faktiskt limited edition, och sen på dom andra vare 5 för 20.
Fast alla fattar att egentligen är jag bara tjockis. hehe

INGEN FÅR KOMMENTERA MOT DETTA INLÄGG FÖR JAG VET BÄST :D

make your own story'

2011-02-11 | 15:53:07
Nu ska jag slänga av mig kläderna! (lät kul, tvungen att skriva) Jag ska hoppa i ett bad faktiskt, sen ska jag hjälpa mamma med maten. Trevligt.
Hej&Hå.

king and queen'

2011-02-11 | 15:03:17
Hahaha, snart kommer jag lägga ut en bild som kommer ge alla hjärtattack och helt ändra uppfattning om mig. Vänta bara och så kika in lite senare igen ;)


yes please'

2011-02-11 | 12:23:00

source: dollyblond.se

jatack till väskan.

doggystyle'

2011-02-11 | 10:05:25
Jahopp. Här sitter man i skolan och glor typ. Nej men har ÖFA och finns faktiskt inte så mycket att göra, eller det finns det väl men. Bara konstiga grejer, skit samma iaf.
Har en lektion till snart sen slutar vi för dagen, då ska jag till vingåker och köpa massor med smaskens. Från min snygga inköpslista ni vet , hehe. Mamma hämtar även upp mig där eftersom hon jobbar i Högsjö idag och det går ingen buss. Blir kanoners. Annars vad som händer idag har jag ingen aning, ska käka mat vet jag. hehe.


bjussar på en bild på dogge för utfyllnad. (hans riktiga namn är inte dogge för den som trodde)

:@

2011-02-10 | 23:19:47
blir så jävla förbannad. offer.

the thanks I get'

2011-02-10 | 22:14:00

Jag är så himla rolig som testar nytt. Så därför tipsar jag denna också, för dom som tycker om vitamin well alltså. Eller kanske dom som gillar persika. Fan skit samma, tipsar låter bara töntigt. Smaka den om man vill fan.
Jag gillar iaf. Så punkt slut.

run fast'

2011-02-10 | 19:32:00

min tjockis-inköpslista till helgen.

man ser inte så bra tyvärr eftersom det är tagen med camen från mobilen.


count to ten'

2011-02-10 | 18:59:08
Har precis skrivit klart min jävla apu-rapport. (TILL JENNIFER: man skulle bara skriva en ju din tokbajs!) Nu har jag bara en jäävla powerpoint kvar som jag vet att jag har tjatat hej villt om här på bloggen, men så blir det när ah jag vet inte. Men får väl börja på den så jag kan sluta tjata. Blir ju att man typ skriver det för att påminna sig själv med, aja nu ska jag sluta.

Flitig dag annars tycker jag, dock kändes provet ganska skit även fast jag pluggat men allt kan inte gå som en dans på rosor. Trött var jag på bussen hem också, (kanske inte egentligen) men sov en stund gjort jag iaf. Nu ska jag nog lägga ihop datorn och sätta mig vid tven ett tag, eller fråga mamma om hon e suger på att spela kort för det var länge sen.
Hörs iaf.


all the time'

2011-02-10 | 18:58:00

syster.

grown ups'

2011-02-10 | 12:50:34
Detta är fan en dag med massa vuxenpoäng. Nej inte riktigt, men jag har precis skickat iväg ett mail till Kicks för att höra med dom om dom har färger som jag är ute efter. Får väl hoppas att dom kan göra någonting, annars är det bara att leta vidare.

Denna fina bild visar jag för att se skillnaden efter tre tvättar ..


sending out an invitation'

2011-02-10 | 12:04:14
Idag har jag fan varit duktig. Åkte med mamma in till Vingåker imorse runt åtta och var med henne på hennes jobb ett tag innan jag styrde mot Factory. Där skulle jag ha min intervju och jag var lite nervös (okej, jag kände ingenting egentligen men om, så skulle jag varit nervös så i teori (?) så var jag nervös) men när jag kom dit så gick det på fem minuter och det var typ att jag fick sommarjobb på en gång. Tack vare mina bra referenser från Emma från Webshoppen, så dom skulle höra av sig när semestern var bestämd och vilka veckor jag får. KANON.
Efter det gick jag till kommunhuset tror jag det är och hämtade ett nytt busskort, traskade sedan vidare mot Ica för att fördriva tiden innan mamma skulle komma och hämta upp mig. Efter att gått där ett bra tag så köpte jag mig en yoghurt iaf, perfekt tajmin till mamma kom. Hon skulle nämligen in med William till vårdcentralen så jag åkte med henne in istället för buss.

Ja, sådär. Hem ska jag sen efter skolan och göra min apu. Tydligen så ska man göra två rapporter fick jag reda på idag, så det är bara hem och skriva. Klockan nio så hoppar jag till soffan för att kolla på ett dubbelavsnitt av CSI Miami. Inte dåligt!

sleep'

2011-02-10 | 00:30:45
Nu snart säger jag godnatt, måste röra på fläsket för att packa väskan .. Fan så ovärda inlägg jag gör.


mangos'

2011-02-09 | 23:59:00

(bild tagen från google)
Haha, denna gott folk är mitt tips.
Jag köpte en till mamma idag i väntan på bussen. Så var jag lite dum (förlåt sandra) så jag smakade en bit och den va så himla smaskens. Tycker jag iaf, så dom som tycker om mango kan ju iaf testa även om det kanske låter äckligt?

hey, what's new

2011-02-09 | 23:44:09
Hellu, Heejsan.

Under den korta (?) tiden jag varit borta så har jag hunnit med följande:
  • skrivit anteckningar till provet
  • hämtat tvätt i tvättstugan
  • duschat fort som fan
  • käkat kvällsmål
  • (glömt bort... tänker...)
  • äsch. glömt bort att det är torsdag imorgon, sedan kommit på det och blivit paff när jag kommer på att jag har intervju.
Den sista blev bara för att jag glömde bort det jag egentligen skulle skriva.
Ah ungefär så. (glömt bort igen)
Har hittat ännu fler klänningar till syster och även ett par skor som hon ville att jag skulle leta efter. Så det kommer väl upp någon gång till dig.

Ska snart packa ihop, fixa lite för morgondagen. Typ packa väskan, ta fram kläder och hoppas att jag inte får allt för mkt morgonfrilla av att sova med blött hår. Hoppas att det inte blir allt för knepigt imorgon, hehe.


thumbs up'

2011-02-09 | 20:32:43
Nu har jag knepat och knåpat ett tag med designen. Gjort både header och bakgrunden och sen ändrat lite som ni ser. Jag tycker (för att vara ego) att min design e gaanska cool/rolig. Vet inte vilket. Jag diggar den iaf. Om ni inte ser så UPPDATERA FÖRFAN! Tycker faktikst att detta är den "bästa" jag gjort hitills, fast jag kommer säkert, tyvärr, tröttna på det alldeles för snart. Om man kan säga så.

Nu tror jag att ja ska dra mig från datorn iaf, sätta mig vid tven med mamma och plugga lite skulle jag tro. Tipsen får jag langa lite senare.
Hoppas även på nååågra/nåågon kommentar om min snygga design! (ja, jag är nöjd.)

take a picture'

2011-02-09 | 18:03:35
Det suger att man inte ser något på min kamera, med det vill jag säga att dom bilderna som jag skulle ta till en troligvis header blev skitfula och helt cp! Kan inte någon bara langa en systemkamera och ett stativ? Vet inte om jag ska ge mig in på ett nytt försök och byta den "bilden" jag hade tänkt i huvudet mot en annan eftersom det andra gick helt åt skogen.. Lite synd tycker jag.

Senare måste jag plugga lite till provet och MÅSTE börja med APU-powerpointen. måstemåstemåste ... Nefan, jag gör ett nytt försök med bild och byter ide till en tråkigare version. Sen ska jag langa ett tips här på bloggen, hehe. Kika in.

#2

2011-02-09 | 17:34:00

after work'

2011-02-09 | 13:43:43
Juste, jag kom på vad min tredje grej va som jag skulle göra igår. Ändra bloggen lite grann, så idag SKA jag fixa. Har även ide på hur jag ska göra en header om jag ska ha någon. Så hoppas jag kan knäppa ett roligt kort som jag kan använda. Ah, detta ska jag göra om jag inte ska träffa Nathalie förstås. Men annars ska jag hinna med det där hade jag tänkt, även ta ett låååångt bad.

Nej, fan vad jag svamlar (?) men namnet på bloggen är ju iaf passande. /CARE
nu ska jag hjälpa martin med att skicka låtsas beställningar i fucking ÖFA.

haircolor'

2011-02-09 | 13:16:00


VART FINNS DU ATT KÖPA ?

sis'

2011-02-09 | 12:35:40


10 första syster. någon måste du gilla! (:
Okej, lite rolig att de typ va samma modell på många men. Skriv vilken, mamma tyckte 1:an.

boring'

2011-02-09 | 11:23:05
Egentligen skulle jag hem till Ellen efter skolan igår, men eftersom hon var "sjuk" eller alltså inte låtsassjuk utan typ konstig i kroppen så var hon hemma. Tyvärr så antog jag då att hon skulle vara sjuk hela dagen, men så hörde hon av sig när jag stod och väntade på Vingåkersbussen. Då hade jag redan fixat skjuts hem från Vingåker till Högsjö och bestämt att jag skulle laga mat hemma, så vi ändrade våran tisdag till nästa vecka istället.

När ja kom hem iaf så gjorde jag kyckling med hemmagjorda klyftpotatisar och fixade grönsaker till det. Sen satt jag lång stund vid matbordet eftersom jag var så jävla mätt. Skulle egentligen gjort lite saker igår. APU-powerpointen, men gjorde jag det? Nej. Fotat? Nej. Och så var det nått mer som jag inte kommer ihåg nu. Fast jag började iaf plugga till provet som är imorgon så det var ju iaf bra. Tog även med mig mamma in på rummet för att kolla lite studentklänningar till syster. (som jag egentligen skulle lagt upp igår, ber om ursäkt syster).
Istället somnade jag lite halvt i soffan till House tror jag det var och sen försökte jag hålla mig vaken till Cougar town & The middle. Som jag lyckades med och sedan direkt i säng. Så va dagen.


---

2011-02-08 | 22:15:10
Orkar inte blogga, hörs imorgon.

thirty-two

2011-02-08 | 15:08:00
en sång som får mig att må bra

Jag måste säga att jag vet faktiskt inte, klart att det säkert finns någon låt, säkert flera men ingen jag kommer på bara för att jag typ måste. så jag har inte så mkt att komma med.

en bild för att vara lite passande till musik.


H&M’s Conscious Collection #3

2011-02-08 | 13:47:00

SUCKS

2011-02-08 | 13:13:04
Okej, jag vet att jag troligtvis är en dålig människa som nu för tiden skiter i ÖFAn men det är faktiskt så att jag HATAR det. Så jag orkar inte bry mig längre. Jag har iaf gjort två erbjudanden, haha. Nu vet jag inte vad jag ska göra heller, så kan lika gärna sitta. Taskigt nog men palla.
Jag har faktikst försökt flera gånger att båda hoppa av från företaget, alltså säga upp mig och även strejkat (?). Men lärarna gick inte med på det tyvärr, haha. Det kan faktiskt inte finnas någon som tycker ÖFA e roligt...

Såhär rolig är jag idag.

true'

2011-02-08 | 10:59:07
Inget av mina tidsinställda inlägg kom upp igår. Adminsitratören skrev ju faktikst att det skulle funka efter klockan 1. Menmen.

Kan ju inte påstå att min morgon startade så himla roligt, när jag kom ut i porten imorse och såg ut genom fönster så såg jag bara vitt. Så jag gick tillbaka in igen och sucka över att det var snö tillbaka och bytte skor till uggs. Nog det dummaste man kunde göra, med tanke på att när jag kom ut sen var det ungefär 1,5-2 centimeter snöblask som började sippra in i skorna. Sen började jag bråka med min jävla lillebror som för det mesta alltid förstör mina mornar (?). Sen iaf eftersom vi bråkade så blir vi båda astjuriga så lillebror säger alltid "jag tänker inte sitta med dig på bussen", så svarar jag alltid "nej, jag vill inte ens att du ska sitta med mig". Nått i den stilen, skit töntigt men man blir så jävla arg. Sen så iaf satt han inte med mig så då fick jag en jävla bögsjöbo bredvid mig, så där satt jag skit tjurig, med blöta skor som jag försökte värma på busselementet.

Kan ju glädja mig åt att provet verkade gå asbra, så idag ska jag sätta igång med att plugga till nästa prov. Hehe, låter som en riktig pluggis. Annars då? Ellen är inte i skolan och vet inte riktigt vad som hänt med henne så jag får nog åka hem efter skolan igen.. Tråkigt tyvärr. Kanske ska passa på att laga mat idag då istället och juste, börja på powerpointen iaf och hoppas på att Roland inte väljer att kolla på min redovisning!


in your arms'

2011-02-08 | 01:26:00


rolig kurva om jag får säga det själv.

hit the highroad'

2011-02-08 | 00:16:00

En bild. Varför, för att fylla ut kanske. Eller bara för att bilder e bra.

angel'

2011-02-07 | 23:47:00
sånt här är inte bra för själen. återskapar minnen. får tillbaka känslan.
detta för att vara självisk.
hemskt. om inte mer.




bilden ska likna en ängel. kanske lite passande..

blue air'

2011-02-07 | 23:23:00
Glömde förut säga föresten att jag fick en tandläkartid idag, en till, i Vingåker. Fem minuter innan min intervju på torsdag, så typiskt. Mamma ringde iaf och fixade en ny tid, så nu blev det den 10 mars istället. Halv nio eller nått, oh fuck kom jag på nu att det var ju inte heller bra. Det var ju på en torsdag det med, samma vecka som praktiken börja. BAJSA, börja med otur nu när alla mina läkarbesökstider låg så bra förra terminen. Aja, det går ju att lösa men.
Har även skickat mail till våran webbdesignlärare idag för att kolla om vi har lektionen imorgon, till svar fick jag "det tror och hoppas jag", riktigt hygglig svar till oss som åker buss. Men känner jag henne rätt så kommer hon vara i skolan, för hon verkar ju typ skolkär ...


stay with me tonight'

2011-02-07 | 20:06:07
Nu har jag gjort mig förtjänt av att ta en paus, gå till tven och kolla på topmodel om ingen annan kollar på någon skit. Sen vid nio är det CSI NY. Ska ta med mig mina anteckningar till provet imorgon som jag kan plugga på i reklamerna. Senare ska jag även fixa frukost till imorgon, fan vad jag har blivit duktig!


people dream of you and me'

2011-02-07 | 20:02:27
Idag har jag vart riktigt duktig och flitig. Jag har suttit sedan 17.12 (ja, jag kollade klockan) och pluggat. Alltså snart tre timmar. Jag har tränat/skrivit ner till inköp&varuhanteringsprovet imorgon som jag ska träna/läsa igenom mer på ikväll. Jag har skrivit rent min APU-uppgift som ska in till Lennart om det skulle vara så att man bara skulle skriva frågorna och sen svaret. Någon som vet? För isf kan jag skicka in den. Sen har jag även skrivit klart min svenskaessä typ, saknas bara ett slut tror jag, om jag inte är nöjd som det är. Ska be syster läsa igenom den imorgon eftersom hon precis stängt av sin dator och jag orkar inte gå över.
Jag tycker iaf att jag har varit duktig och hunnit mer ganska mkt, även fast jag har två prov till att plugga på, skriva en till svenskagrej och göra en powerpoint. Men ändå, jag har iaf börjat och fått två saker avklarade. Plus att plugga till flera prov samtidigt låter inte som en bra ide så.

Imorgon ska jag förövrigt med Ellen efter skolan, där ska vi börja på APU-powerpointen om jag fattade rätt. I mina öron låter det bra iaf, för då blir det mer plugg imorgon så man  kommer någon vart (inte för att plugg e roligt men). Plus att får ju trots allt spendera dagen med Ellen som sällskap. Blir kanske nattbuddy hos henne också, blir nog mys.

Ska även tacka Sandra idag för mitt godis som hållit igång mitt pluggande, hehe. Inte så att hon betalade (tyvärr ;) men hon sa faktiskt ja till att jag fick köpa. Hon är min personliga coach i mitt tjockisätande.
Detta blev sjuukt långt, men jag hoppas faktiskt att någon orkar läsa hur dukig jag varit :D

hard work'

2011-02-07 | 18:19:35


efter första bilden kom det mer. både plugg och godis.

'

2011-02-07 | 13:44:30
Fan va segt det känns när jag kom på att jag inte bloggat idag än. Haha. Men har bara chillar tråkigt i skolan typ, blivit asglad över att våran sista lektion webdesign är inställd för att läraren är sjuk. Så jag slutar vid två men stannar i kholm till bussen som går kvart över tre stället. Det för att vänta på Jennifer, slippa ta bögsjöbussen med massa bajsvidåkersbarn och sen för jag ändå har ärenden i vingåker som jag lika gärna kan göra idag då.
Snart kommer våran lärare hit för att hjälpa Sandra så bäst att sluta innan hon redan får ännu mera damp ..

H&M’s Conscious Collection #2

2011-02-07 | 10:23:00

swedish'

2011-02-07 | 09:40:09



Såhär roligt har jag på svenskan. Har precis skrivit klart min typ sammanfattning om texten vi läst så nu måste jag skriva jävla tankar eller nått om skiten. Suuuger. Förövrigt så består typ hela veckan av plugg känns det som... Inte skoj.
Nu ska jag väl fortsätta, så man blir klar. Även om detta är det sista vi måste lämna in innan lovet, till den 18 februari. Så borde väl prioritera andra saker innan men.

be polite'

2011-02-06 | 23:12:29


jag hoppas på att det är avsnitt som jag inte sett.
update: typiskt, CSI NY var ett avsnitt jag redan sett.

Nu såhär på kvällen har jag kollat på filmen på trean , We are Marshall. I helhet verkar hela filmen typ deprimerad, så antagligen borde den ha ett happy ending för att inte var helkass. Fast den var ju trots allt based on a real story så, plus att happy endings oftast inte är min grej faktikst.

Helt över till annat - denna vecka och enda fram till lovet verkar det vara mycket att göra. Känns som att de flesta lärarna har satt det mesta precis innan sportlovet. Skulle egentligen behövt träna till ett prov som vi har på tisdag men så har det inte blivit. Så det får bli att jag pluggar till det dagen innan, som vanligt ungefär. Måste även börja på en APU-uppgift som ska vara inne snart. Usch vad allt plugg inte e kul.

H&M’s Conscious Collection #1

2011-02-06 | 22:52:47
jag tror att jag skulle tacka ja till nån av kavajerna, bara för att dom var så söta.
topparna tyckte jag var söta och den sista typ rosa var lite sådär halv ful/söt.

bones'

2011-02-06 | 20:03:06
Nu ska jag kolla på bones sen ska jag bjuda på klädbiler om man kan säga så.


classic case'

2011-02-06 | 18:41:40
Måste säga att färga håret rött är nog det bästa jag gjort med mitt hår på länge, jag gillar det verkligen. Problemet är bara att jag har tvättat det två gången (haha) och jag tycker att jag har tappat jätte mycket färg (som jag egentligen vet att rött gör) så jag tycker nästan att det ser brunt ut. Eller blir man bara blind ? Någon som vet, svara gärna. Hehe

På tal om annat så har jag typ bara gjort ingenting idag, slängde ihop en mosaka eller vad det heter förut, till mat alltså. Så det är väl det ändå skrivvärda jag har gjort idag. Kollar på tv nu iaf och så ser nog resten av kvällen också ut.


white light moment'

2011-02-06 | 16:21:18

smooth'

2011-02-06 | 13:16:06
alltid lika kul



Har kollat på film med lillebror nu på morgonen, de andra drog iväg utan förvarning. Nu ska jag iaf hoppa in i duschen och hoppas på att inte allt för mkt färg ska försvinna igen. Skulle vilja gå ut på promenad idag men jag tror inte Nathalie e hemma tyvärr, så får väl bli att sitta inne. Skulle även vilja träffa henne för att på något sätt kunna träna/vara förberedd till på torsdag men så blir väl inte fallet heller.
Planerna för idag blir väl att kolla på One tree hill vid halv fem, tvätta och kanske gå och panta all jävla pant jag har på rummet. Riktig rolig söndag!

this is a warning'

2011-02-06 | 03:36:00

here I was again tonight
forcing laughter , faking smiles
same old tired , lonely place
walls of insincerity

draft'

2011-02-06 | 02:12:00
det är lätt att skriva - det är bra
lika lätt som att fejka det där leendet

det är svårt att få ut sånt som skulle behövas
lika svårt som att vissla med munnen full med kakor

sanningen är den att jag lurat mig själv till - bra
för kroppen har ingenting att säga emot längre
jag har tagit över mitt egna skal
från att varit proppfull till att blivit helt tom
och då är det jag som styr.
[vem är jag?]

så varför ljuga på så vis när någon frågar
för om jag får välja själv
vet jag att folk nöjer sig mer med - bra
för när jag ändå inte känner något
tänker något
varför ska jag då svara svar som inte skulle passa lika bra
det duger. okej. rullar på.

önskar något kunde få mig tillbaka på spår
ge mig tillbaka allt jag hade innanför skalet förut
för som så många gånger förr - JAG ÄR TRÖTT PÅ ATT VARA TOM

så egentligen skulle nog mitt riktiga svar vara
- jag vet inte. jag har inte den blekaste aning om hur det är. hur jag mår.

problemet är att jag är så jävla bra på teater
så inte en jävel skulle märka mina fel

/

2011-02-05 | 22:56:45
nu ger jag upp mot tråkigheten och sånt skit.
lägger mig i sängen för att sova inom kort. har ungefär en och en halv timme kvar på datorbatteriet så.


food'

2011-02-05 | 22:21:43


bara för att. jag har vart nyttig idag. hah ;) ser ut som att jag käkat som en häst istället för salladen ser stor ut. hehe. och en lax med liiile för mkt svartpeppar.

gorgeous nightmare'

2011-02-05 | 21:35:41
Jävla lördag. För det första suger det att bo i bögsjö, för inte kommer man någonstans när man vill utan man måste anpassa sig till jävla bussar som går en gång i halvåret eller så måste man tigga skjuts. För de andra så ska alltid min/mina äckliga bröder förstöra. Nej tänker inte ens fortstätta föresten. Tänker säga såhär.
Jag vill fan sova och klockan är bara halv tio. Hej på en lördag liksom. Inte fan bryr jag mig, som förut. Jag ska fan sova nu , bara för att jag kan.

bajs

¨

2011-02-05 | 18:14:55
Jag blev hemma till slut iaf. Mamma hade varken lust eller ork till att köra in mig till Vingåker så. Nu blir det istället att ta på mig en tröja och sen gå över till syster för att spela spel med familjen. Inte helt fel det heller även fast jag vart ganska suger på lite sådär skön filmkväll. Men det kommer fler helger och har faktikst kommit på idag att jag måste ju faktikst inte åka hem mellan varje dag, varje helg.
Nej, nu ska jag göra mig redo. Antar att dom redan sitter och väntar på mig. Tröja+godis nu. Hörs.

thirty-one

2011-02-05 | 17:07:00
tre saker som finns i mitt rum



oredigerade bilder för jag orkade inte.
bild 1- min haschblomma, som får för dåligt med vatten. namnet: för utifrån med persiennerna nerdragna så ser den haschig ut. tummen upp.

bild 2- mina rosa foppatofflor. inte mer med det.

bild 3- vodkaflaskor. fint, javisst. den lilla snodde jag från ellen igår.

still hurts like this'

2011-02-05 | 16:46:34



tar ett bad. ah ..

I've got a messed up reason to stay out of control'

2011-02-05 | 15:55:00


I still have my doubts'

2011-02-05 | 15:00:30
Kan inte riktigt bestämma mig vad jag ska hitta på idag. En del av mig vill stanna hemma, men samtidigt vill jag typ ut och hitta på något. Syster har även bjudit över familjen till henne för att spela spel. Fast det blir ju fortfarande som hemma, fan va knepigt.. (kanske skulle man dra och supa bort den konstiga känslan ;) Nej, så får man inte säga. Hatar när jag har bestlutsångest ...

in my head ---> .......


let me in'

2011-02-05 | 14:03:23
Hellu.

Då:
Rolig grej jag gjorde imorse var att gå upp en timme för tidigt för att jag trodde bussen gick, som tur va så kom jag på att klockan var för lite, tyvärr så väckte jag Sandra i onödan och så men. Mamma hämtade mig och min syster i Vingåker, där köpte jag lite godis. Vi skulle egentligen kört bil idag men mamma kände sig lite krasslig och ingen förutom jag verkade sådär taggad på det så blir troligtvis inte av idag. Har käkat en bananasplit jag slängde ihop förut.

Nu:
jag ska gå och spela kort med syster och mamma. Jag känner för att stanna hemma idag, lägga mig under täcket och dö. Har alltså någon sådär konstig känsla som jag inte kan sätta fingret på. Det suger, för hellre veta om man e typ depp eller nått än att inte ha någon aning.
Nej, nu ropar dom på mig. Så hörs troligtvis sen.

hurry'

2011-02-04 | 17:18:46
packa ihop en väska, slänga i mig mat. Sen in mot kholm för lite bastu och sånna grejer.
lite bråttom eftersom bussen går tio över sex och maten är precis påbörjad.
hörs

and never come back'

2011-02-04 | 16:07:29
De va då typiskt. Jag valde att ta ett bad först förut men när jag väl står där och ska sätta på vattnet så kommer det inget vatten. Då var det avstängt för dom höll på med något här, så jag gick och la mig, ställde klockan på tio i två. Men jag vaknade halv fyra utan att ens hört alarmet. Så hoppa i duschen då så kom därifrån nyss.

Ingen mamma hemma heller men jag hoppas hon köpt allt det jag skrev på inköpslistan som var till mig. Troligtvis inte för hon e lite trög. Nej, nu ska jag läsa alla bloggar .


jag är ju så jävla trött och även fast jag sovit är mina ögon helt röda. vilken nog inte syns på bilderna eftersom de är tagna med camen.

to win'

2011-02-04 | 12:44:40
Kom precis hem, efter att spenderat ungefär en timme hos mamma på jobbet. Där fika vi och softa lite. Nu är jag så bajsigt trött att jag funderar på om jag ska lägga mig och sova först eller om jag ska bada först och sen sova. Knepigt dedär, kommer ju somna på något utav ställerna iaf. Haha. Skönaste vore nog badet först för att få upp värmen. Aja, återstår att se.

Ikväll eller ah senare så drar jag mig in till kholm hoppas jag. För att kankse hitta på något påhittigt eller soft. Skulle egentligen träffat Nathalie idag, men snyggingen vart bjuden på date så (: Får ju träffa andra snyggingar istället då så.

Nej, bestämmer mig nog för ett bad först och sen sova. Håller tummarna sen att när jag vaknar så har mamma kommit hem från kholm med massa gott till mig!

one day'

2011-02-04 | 12:00:00

'

2011-02-04 | 09:46:09



jag fattar ingenting. jag vill hem. tror jag vill sova. jag vill tjocka för jag är tjock.
ska åka bil med jenneifer hem sen, så hoppa av hos min mor och där ska jag fika herman med henne.
egentligen så skulle vi kanske till marieberg men mamma e så himla tråkig så hon ska bara handla mat i kholm.
ska se vad jag kan göra med mina magiska fingrar. nej, sova vore bra.
nu ska jag försöka med det där som e på bilden ...

fish in the water'

2011-02-04 | 09:05:52
Jag fattar inte egentligen vad som gör mördare kapabla till att mörda? Jag menar, jag hatar ganska mkt men det känns som att det måste krävas ganska mkt mer för att jag skulle typ mörda någon på riktigt. Haha, nu låter jag helt störd. Så jag kanske har lite kapacitet till att bli galen. Nej, jag undrar iaf. För om hatet räcker för att bli mördare är det fan stort, snacka om att man borde bli rasande för att ens kappa kontrollen till det. För något borde ju slå slint i huvudet.
Aja, nu ska jag sluta innan någon skickar mitt till något hem.
Och ja, jag är dum i huvudet.

tuesday'

2011-02-04 | 07:49:00

tisdagens outfit. kofta-hm. jeans-factory. linne-gina.

wear it'

2011-02-04 | 02:16:00

´

2011-02-04 | 01:11:00
Har hållt mig vaken lite längre idag. Varför idag? Ja det kan man undra. Ska varva ner snart hade jag tänkt och  sova en stund innan man ska upp till vardagen igen. Något skönt med imorgon iaf är att vi slutar kvart över tio och jag åker då till mammas jobb och softar där tror jag. Tills hon slutat alltså, ah de kanske går buss hem föresten. Fan jag vet inte vart jag tar vägen, dit de starkaste vindarna blåser.
Orkar inte hålla på med några bilder idag så bloggen blir lite roligare utan de får väl kanske komma imorgon eller någon annan tid. Ska typ chilla kvar ett tag sen säga hej då till Sandra och slå en blund.

work'

2011-02-04 | 00:58:53
Kollade min mail för en stund sen, vilket jag blivit ganska dålig på att göra. Så satt jag och kryssa i alla som jag skulle slänga eftersom jag får ganska många skräpmail, så kom jag till ett som det stod var från ett namn och sen typ rubrik "sommarjobb". Då tänkte jag att det också var något skit, sådär som man kan få ibland som typ företag skickar ut om något cp typ så var nära på att kasta det men bestämde mig till slut iaf att kolla på det först och de va då himla tur!
Det var nämligen från Factory som kallat in mig på intervju angående sommarjobb på torsdag redan och jag kommer ärligt dö. Typ om dom skulle fråga - vad är du bra på? och jag bara "öööh, ingenting." eller typ, - vilken är din bästa egenskap? , "ah , jag e väl typ , hehhe störd?". Ah ni fattar läget liksom , jag suger ju!
Visst känns det bra iaf att dom ens hört av sig och KANSKE ens vill ha mig men eftersom jag suger på sånt där så skulle det inte förvåna mig och jag sumpar min chans på intervjun...
Faaan , måste raffa åt mig Nathalie så jag kan träna på henne så jag inte gör helt bort mig.
Nej, kommer helt enkelt dö.

BUSTED

2011-02-03 | 15:35:00

avslöjad. jag sov igår på öfa-lektionen.


2 cool 4 school'

2011-02-03 | 12:53:54
Sitter och hoppas att de sista tre lektionerna ska gå fort. Eller att de ska vara softa iaf, typ läraren bara pratar och sen att man kan chilla vid datorn. Antagligen så blir väl inte fallet så men hoppas kan man ju alltid.
Efter skolan så kommer Nathalie in iaf, hon skulle kolla på HM och så tror jag. Så slipper bussen hem vilket är skönt.
Nu kom läraren så får väl avsluta och börja lyssna/fokusera.


ful bild från igår. orkar inte leta annan.

rat'

2011-02-03 | 12:21:17


detta är till ellen.
det i börjar alltså.
ska även lura med mig nathalie hem idag, så ska hon kolla på filmen med mig.
för jag är töntig

play with fire'

2011-02-03 | 11:37:13
Så vart tog jag vägen igår, (mitt senaste inlägg var vid sju någon gång tror jag för resten var tidsinställda) iaf så gick jag och la mig för allting bara sög. Eller först traskade jag till tven och sappade mellan typ fyra kanaler eller något eftersom det inte fanns något att kolla på. Så till slut bestämde jag mig för att lägga mig ner i soffan och typ sova en stund. Kan ju sova när som helst, hur mkt som helst typ var som helst nu för tiden eftersom jag typ är levande död. Så ah, vaknade väl typ halv elva där i soffan igen och eftersom allt fortfarande sög så gick jag in till rummet, stängde av datorn och la mig igen.
Inte för att jag var trött, utan för att jag kunde.

Nej , nu ska jag le och gå och spela kort med linus och elin.
hörs efter.

the movie'

2011-02-03 | 07:14:00

trög tjej. igår.

-

2011-02-02 | 23:09:00


why are you here'

2011-02-02 | 19:28:00
Ska nog vara lite kreaktiv sen, har en ide som jag faktikst fick när jag såg Ellen idag i skolan, (okej de va typ hon som gjorde hela bilden i huvudet) Har även 3-4 stycken andra bilder som jag skulle vilja knäppa men eftersom jag knappt har någon kamera så känns det inte så kul att förstöra hela bildiden/kvaliten med en halvdålig mobilkamera eller en söndrig digitalkamera som man inte ens ser hur bilden blir förens man lagt in den. Närbilder med den är inte ens att tala om eftersom man inte ser hur skärpar ställs in.
GÅ OCH DÖ liksom.
Kan inte någon miljonär bara skänka (stavas de så?) mig typ 100 000 eller något, fan 10 000 skulle till och med räcka. Nej, nu ska jag inte klaga mer denna dag. Eller ska iaf försöka, jag är ju trots allt en VÄLDIGT NEGATIV PERSON.

to have it all'

2011-02-02 | 18:36:07
Alltså, återigen. Det suger att vara fattig!
Jag skulle vilja dra upp till Stockholm för lite soft och söka sommarjobb men kollar man min budget så bara skriiiker den stort jävla FETNEJ! Vilken e så jäävla bajs, för fatta en sommar där uppe typ. Då skulle jag var happy, lycklig! Ska se vad jag kan trolla fram, kolla mitt konto, räkna mina sparpengar. Sparpengarna som egentligen ska gå till systemkamera som jag aldrig kommer få ihop till.
Nu har jag iaf varit duktig och tagit bort de jag skulle köpt från HM så nästan 200 "rikare".

JAG VILL TILL STOCKHOLM.
JAG VILL LEVA.


jag vill bort.

thirty'

2011-02-02 | 17:22:00
tre filmer jag sett och gillat


weird stuff'

2011-02-02 | 13:18:00
Hade hela 53 besökare igår, ändå uppdaterad jag knappt någonting. Det var föresten kanske för att Sandra länkade föresten. Haha, ah då var det kanske inte så konstigt.
Annars brukar jag tycka att det är konstigt att jag har så "många" som jag har med tanke på att jag knappt sagt till några, jag har inte langat bloggen på fb och de enda ställerna jag ligger på är, Sandras, Ellens och Ernas blogg skulle jag tro. Ah och att folk äns stannar e också något jag brukar fundera på med tanke på att jag suger på att skriva (skriver så som jag oftast pratar, fast lite bättre) och mina bilder suger och sådär liksom.
Aja, skit samma. De som läser kanske bara är läsare som skrattar åt mig.
Nog om detta, jag hade iaf rekord som det så fint heter på 53 hela igår.

you lost your mind'

2011-02-02 | 13:03:31

red'

2011-02-02 | 11:27:00
Sitter i skolan just nu på svenska lektion, skit tråkigt och jag orkar inte göra något. Skriva en essä är jag inte så taggat som jag var igår (?) på. Ser faktikst nästan fram emot att skriva den hemma, hah låter skit dumt. Men jobba hemma på ett sätt knäcker, då kan man göra det när man vill, men kan tänka i lugnt och ro och känner inte riktigt samma press som man gör i skolan. Man kan även lyssna högt på musik, sitta på facebook och kanske äta och gå ifrån när man känner för det. Med andra ord, jag jobbar bättre hemma.

Direkt till något andra, min syster är snäll och tar en senare buss för att jag ska slippa vänta själv i vingåker. Så jag ska dra med mig henne och köpa något gott nyttigt tror jag. Hehe. Ska kanske även träffa Nathalie idag igen, softa med henne. Ja, vad mer. Inte så mkt.

ah, får pryda med en gammal bild för lite roligare.


comment'

2011-02-02 | 11:11:38


Den gröna "blusen" är en skjorta som jag har instoppat i byxorna. Den kommer från HM och kostade 99 kronor. Du vet säkert vilken jag pratar om med tanke på att typ alla har en och den var väldigt populär. Fanns även i svart, vitt och blått.


sådär ser det ut i "vanliga" fall

?

2011-02-01 | 23:03:57
Hela jävla slut, fan jag dör så trött jag är. Därför skiter jag i vad jag skrev i föregående inlägg, jag ska stänga av datorn och kommer soman på två sekunder. Fuck alltså, sjukt. Ingenting gjort ikväll. Faaa-an , sov gott.

home'

2011-02-01 | 21:59:39
Fan , hade egentligen tänkt slänga in ett inlägg eftersom jag kom hem för kanske en kvart sen men så fastnade jag på fb. Så skriver fort nu att jag e hemma från nathalie, där det blev massa äta typ, prat och spel och sen film. Ah iaf kan ta det sen för nu ska jag dra på mig ett par mjukisbrallor och bänka mig för cougar town och the middle som e efter. Så skriver efter det om det inte kommer något CSI efter som jag inte sett och ah chansen finns ju att jag skulle somna också.
hoppas inte..

guess I need you'

2011-02-01 | 17:42:00

birthday'

2011-02-01 | 14:37:32
Sitter på sista lektionen nu som är engelska, eller har egentligen en efter men det är mentorstid så kan väl inte direkt kalla det för lektion så. Skulle tränat till nationella prov denna lektion men läraren sparka ut mig och sa att han hade ett papper för lite eller något. Ah blir väl soft ändå att bara sitta, lite segt kanske bara.
Frågade mamma iaf om jag kunde åka med Stefan hem så jag slipper vänta i vingåker. Hoppas det för då kommer jag till Nathalie fortare. Hihi.
Ikväll ska jag iaf kolla tv om jag kommer hem skapligt, det e ju cougar town och the middle idag så. Nej, hörs ikväll.


kanske inte sådär asbra bild hah men iaf :)

twenty-eight

2011-02-01 | 14:09:00
en bild som inte är tagen i staden jag bor i


would you hold it against me ?

2011-02-01 | 12:34:30
Kom precis tillbaka till klassrummet efter en vandring med Ellen för att ta ut pengar, köpa cola och kolla på HM i väntar på att colastället skulle öppna. Ja , inte så mkt att säga så langar två fula bilder. Haha


twenty-nine

2011-02-01 | 10:50:00
en film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna

Jag skulle då säga the last song atm, a walk to remember, mamma mia, pay it forward och så vidare. Alltså ganska många. Sen finns det även väääldigt många serier som jag aldrig skulle tröttna på hur många gånger jag än såg. Okej, lite överdrift kanske men ni hajar läget.
-orkar inte langa bild.

bom bom bom'

2011-02-01 | 01:12:00
Jag ger upp det där jag sa med tidsinställda inlägg och skit. Mina ögon skriker att de vill sova, kroppen/skallen skriker tvärtom. Alltså blir det inte uppdatering förens senare till kvällen.


stop calling'

2011-02-01 | 00:46:37
Nej inte blir det att testa platta mitt hår idag heller (jävla tjat) eftersom det fortfarande inte torkat sen jag duschat. Var lite rolig händelse då btw. Jag tappa upp ett bad och så självklart sov ja lite, när jag väl vaknade var hela badvattnet oranget. Jag visste ju ifs att ja skulle tappa färg eller så men att de verkligen va hela oranget. Nogpratat.

Sitter här och käkar salta kex pga av hunger. Kankse inte det bästa men orkade inte ta fram bröd ur frysen och hålla på nu, så kexen fick duga. Och på tal om lite annat så fick jag veta att min praktikplats nu till våren blir cityhallen i vingåker. Det kan bli bra så länge jag inte jobbar 8-17:30. Inte så himla skoj att komma hem runt sju, så jag tänker säga typ till max fem (oj en halvtimme amanda) men hoppas helst på typ fyra.

Ja, imorgon är det skola och sen vänta på buss i vingåker. Vid fem troligvis landar jag hos Nathalie och firar henne lite , så vet inte riktigt när jag kommer hem. Antingen blir det kass update eller så fixar jag något/några tidsinställda.