I wanna have a party in your basement'

2011-07-31 | 22:57:41

some pics from yesterday!

if somebody would tell me'

2011-07-31 | 15:44:24
Jag måste bara säga att jag har nog spårat ganska skapligt i helgen, men jag har haft så jävla kul! I fredags drog jag med Ellen till en hemmafest där vi mest chilla på balkongen och spela en omgång beer pong och grejer. Det var iallafall kul, även fast det helt plötsligt small till och jag var asfull. (haha fan så fult att skriva!) Gjorde skapliga tabbar när jag skulle gå "hem" och syster och jag fick iaf någon att skratta åt dagen efter. Igår så spenderade jag mestadels av dagen med mamma, linn och syster på Marieberg där vi nog alla spräckte våra budgetar men jag kom hem mer än nöjd. Hittade det jag var ute efter iaf och sen lite till haha. Åkte in med mamma sen till Katrineholm på kvällen där vi firande Sara som fyller arton idag. Grattis till dig! Frammåt tolv så drog jag och ett par stycken till Vingåker där vi hoppa in på ett till party. Träffade några roliga prickar och hade skoj där också. När jag och Jennifer väl skulle gå hem så träffade vi Johanna på vägen så vi stannade för ett pratstund. Till slut så gick Jennifer hem och vi satt kvar där , träffade Nathalie som åkte nattpartrull på jobbet och jag fixade skjuts helt hem. Klockan sju på morgonen. Kanske var i sängs halv åtta imorse och vaknade vid tjugo i två idag, skapligt förvånad. Nej denna helg har varit bra måste jag säga, även fast man är störd i huvudet ibland och får lite mer saker att ångra i bagaget. Kan ju va värt det, vet man ju aldrig haha. Hoppas mamma kommer hem med en pizza snart iaf, jävligt gott. Och en stor cola på det, så tänker jag avsluta denna helg. Har förövrigt hur mkt bilder som helst som ska redigeras lite och sen upp. Så kommer troligtvis in en del. Nu hörs!

if you only knew'

2011-07-29 | 13:19:00
Hemmagjord mangoglass , hur lätt som helst och himla gott.

try a bit harder'

2011-07-28 | 19:35:00

myser runt i en stor herrtröja från factory. skönt

rainbows'

2011-07-28 | 19:08:43
Tjenixen!
Haha, fasen så fult. Igår efter jobbet iallafall så åkte jag hem en snabbis för att hämta ett paket och få i mig lite mat. Följde sedan med mor och bröderna till Djulö där även några vänner till dom var, alla badade och spelade minigolf utom jag men det var mysigt ändå. Fint väder och en glad familj. Jag själv agerade "fotograf", det slutade med att jag hade över tre hundra bilder på mobilen, visserligen tog jag bara lite över två hundra av dom igår. Ska lägga in dom på datorn någon gång när jag har tid och så, så ska det bli lite färg här på bloggen.
Över till helgen så är den skapligt planerad, ska in till Ellen imorgon och hitta på något med henne. Det var ganska länge sen vi va vi två känns det som så det ska bli trevligt. På lördag styrs det bil mot Marieberg med morsan, syster och Linn, vilket också ska bli trevligt eftersom vi sällan gör något ensamna med morsan. På kvällen sen far det in mot Sara där det vankas kalas för bruttan. Hon fyller ju arton sen på söndagen så. Då vet ni. Därav och andra anledningar blir det nog dött här. Men vem lider ?

all I want is to mess around'

2011-07-26 | 22:13:48


number four'

2011-07-26 | 18:57:00

cake'

2011-07-26 | 18:31:46


25/7

2011-07-25 | 18:13:20


Kom med bussen idag hem till Högsjö så mötte mor upp mig för att gå till Konsum och hämta paket. Farligt. På vägen hem säger hon något i stil med "ah och sen blir det tårta", då vräker jag ut mig ett stort varför. Till svar får jag "för jag fyller ju år idag" och så skrattar hon , där skönk jag en meter ner i marken. Jag hade totalt glömt bort och om hon inte sagt något så skulle jag inte kommit på det. Usch , pinsamt att glömma sin egen mammas födelsedag för mig iaf.  Ska slänga in ett eller två inlägg senare sen med lite bilder. Nu ska jag äta pannkaka så hörs.

it still running in your veins'

2011-07-24 | 15:08:00

igår.

yesterdays moment'

2011-07-24 | 14:43:00

I wanna just say thanks cause your hate is what gave me the strength

2011-07-24 | 14:16:08
Drar ett blogginlägg om helgen.
Fredags: Jobbade till fyra, drog in till Kholm till nio då jag åkte hem till Sandra. Softade med prat och musik med henne, Ellen och Sara. Jag och Sara tog sällskap "hem" och tror ja va hemma någon gång vid halv tre om jag inte är ute och cyklar. Skulle iaf åka med syster hem till Bögsjö som skulle sluta tolv men hon skulle jobba över. Vid tre kollade jag sist på klockan innan jag somnade, så ringde syster vid halv fem och sa att hon åkte från jobbet då. Var hemma någon gång lite efter fem då jag hoppa i säng nästan på en gång.

Lördags: Var en bra dag. Sov ut och vaknade vid ett någon gång. Åt mat med familjen - William som inte varit hemma. Vid fem någon gång rullade bilen mot Hjortkvarn för vi skulle käka lite glass. Det var faktiskt riktigt trevligt och vi e allt en störd familj. Haha. Vid sju sen någon gång så körde syster och mamma in mig till Vingåker för jag skulle till Jennifer. Åkte till affären först och köpte med mig annanas, vattenmelon, vitlöksbröd och gifflar. Jag och Jennifer tog det bara lugnt, kollade film och så.

Idag: Åkte hem från jennifer tjugo över tolv. Här hemma har jag kört en tvättmaskin, tagit en dusch och ätit lite mat samt fixat matlåda tills imorgon. Vid halv fem sen bär det i till Vingåker igen, ska slagga hos Jennifer för vi börjar samtidigt imorgon. Awesome.

Detta blir väldigt långt men. Annars iaf så har det rullat på bra denna helg, jag är almost happy liksom. Orkar inte bry mig om massa skit eller tänka på massa. Så jag går runt, tom måste jag säga, men inte depp. Än så länge iaf och det känns så jävla skönt! Annars igen: måste färga håret då min utväxt e till kina, kör!
Thinking WHAT THE HELL

men jag vet att en dag kommer det smälla ..

paint it'

2011-07-24 | 13:18:58

a sky full of lighters'

2011-07-23 | 14:49:42

En nytagen bild med ny telefon. Slänger in lite snabbt bara för att det känns som ett tag sen. Egentligen bryr jag mig inte, inte om något faktiskt. Så hej igen.


^

2011-07-18 | 22:41:36
Ikväll har jag mått bra! Det var faktiskt länge sen det kändes så var värt att skriva. Nathalie tog med mig in till Katrineholm efter jobbet typ där vi träffade Anna och Niklas. Vi satt och snacka och sen åkte vi till rhodos och blev bjudna på mat av söta Anna. Vi skrattade en hel del för alla var typ så sjukt trötta så vi blev helt flum. Det var iallafall kanon och min måndag blev bra till slut. På jobbet idag så var det faktiskt en hel del strul med prislapparna och varorna på de två pallar som jag och en till höll på med. Det luktade även badhus i hela lagret också, vilket gjorde att jag till slut fick ont i huvudet. Eller ja, om det var det som nu gjorde det men det är min gissning. På lunchen sen iaf så blev jag lite happy för morsan sa att man mobil hade kommit, när jag väl kom hem såg jag att det inte alls var så utan att det var från Kjell & Company, alltså skalen. När jag väl gick till affären och skulle hämta ut det så hade paketet skickats fel så det var i Eskilstuna, så imorgon skulle det tydligen skickas tillbaka till Stockholm för att sen skickas hit, så det KANSKE fanns att hämta imorgon.
Har iallafall fått mail om att mobilen är skickad så den beräknar jag imorgon så den var packad ikväll tror jag, dock så verkar det som att jag inte får någon jävla skydds"plast" då det var slut på lager NU men inte DÅ när jag beställde. Typiskt min otur, men det är väl bara att se imorgon. Annars får jag klicka hem ett till paket ...
Nogtjatat om det för idag, nu ska jag hoppa ett sons of anarchy avsnitt bara för att sova tidigt. Drar till Kholm direkt efter jobbet imorgon för lite ärenden så.

somebody told me'

2011-07-17 | 22:54:07
Jag hoppas att jag får min mobil imorgon, med tanke på att jag beställde den i lördags och att mitt abonnemang ligger här hemma till ingen nytta. Hoppas även att skydden kommer så fort som möjligt också. Känner jag mig rätt så kommer jag vara klantig nog att tappa mobilfan eller något innan jag fått skydd så det skulle paja eller något sådant dumt. Visserligen tror jag inte att jag får mobilen förens tisdag då det verkar gå segt (syster och morsan har tippat emot och säger imorgon) och så tror jag att skalen inte kommer förens torsdagen (syster sa onsdag). Det dumma är att jag glömde kolla hur lång leveranstiden var på skydden så det kan ju dyka upp när som helst. Aja skit samma.
För övrigt så har jag nog inte fått såhär mkt post på så kort tid över huvud taget. Förra veckan var det två telia, ett från banken och något skit från rykreteringsmyndigheterna. Ja, och så i veckan så väntar jag mig ju en telefon, skydds"plast" och två skal, dock i två paket men ändå.

Nog om detta, nu måste jag sova. Ännu en jobbvecka att behöva gå upp halv sex. Fint att jag måste ha fyra alarm ställda för att komma upp. Det första är vid fem, sen två stycken vid halv sex och det sista fjärde vid kvart i sex då jag verkligen måste upp om jag ligger kvar. Väger upp med att jag trivs på jobbet, att det är rofyllt (?) på något vis och att arbetskamraterna är roliga. Yeah well , hörs.

liar'

2011-07-17 | 18:42:04


.

2011-07-16 | 19:16:40



on th road!

2011-07-15 | 18:58:00

blue sky'

2011-07-15 | 18:27:24

'

2011-07-12 | 19:17:43


-

2011-07-12 | 18:24:16
jävla förbannad är jag.
hoppas du fattar lite.
ville bara säga det.

what are you thinking of

2011-07-11 | 17:48:15
ska bara slänga in ett snabbt inlägg som inte är deppigt.

I onsdags var jag på banken och fixa internetbank och visakort. I lördags beställde jag iphone 4 och i söndags beställde jag abonnemang. Väntar alltså på tre "paket", eller två nu eftersom mitt visakort kom idag. Idag var jag på banken och fixa med något som hade blivit knäppt. Det var även min första jobbdag idag. Hemkommen för inte så länge sen då blev det lite tacos och en 7.0. Alkohlist eller bara en bra start på veckan ? Bra start skulle jag nog säga .... Vad duktig och vuxen jag börjar bli, hejaheja.

Nu isolerar jag mig troligtvis. hörs kanske ...

------
update: fick mitt mikrosim idag så hoppas min telefon kommer när som helst, typ imorgon. den borde komma imorgon..

fuck off !

2011-07-10 | 13:48:58
jag isolerar mig i sex veckor. hörs!

?

2011-07-09 | 11:40:22
Ska till morfar idag, typ käka middag och "fira" mig och hans sambos mamma. Hoppas att jag får den mat som jag "beställt" för länge sen även fast dom inte frågat något om det. Vi visste ju knappt ens att vi skulle dit ifs, så jag tippar på att det blir något annat. Typiskt. Ska vara där två iaf och vet inte hur länge vi blir kvar. Tror det blir Ellen sen på kvällen iaf. Ja, så ser det ut, jätte intressant.

På tal om annat så ger jag nog upp denna fula dåliga blogg nu. Som ni märker blir det bara massa onödig text i brist på annat eller tio tusen deppinlägg så kan lika gärna sluta. Så hejdå fan.

inte en jävel ...

we all need to find our way'

2011-07-08 | 20:15:00

ser galen ut.

better off that way'

2011-07-08 | 13:21:15

drar.

leave me alone'

2011-07-08 | 01:26:00
jag borde sättas i isoleringscell.
då skulle jag inte kunna göra saker, skriva eller säga saker som får mitt huvud att gå i tusen.
saker som rullar om och om igen i mitt huvud och planterar ogräs som aldrig försvinner.

wear it'

2011-07-07 | 22:38:36


Såhär snygg var jag ett tag i dalarna. Flugfiske i en älv som var ström. Eller hur man säger. Det var ganska tungt att gå och t.o.m att stå still för mig som är klen. Lite svårt med eftersom skorna och hela dräkten var x antal nummer för stor.

-

2011-07-06 | 02:23:41
skapligt arg. här ska man beställa en fucking iphone, men så när man trycker på bekräfta fittbeställning kommer det upp att "betalningsätt inte valt" även fast man tryckt i jävla betalningsätt. så sen när man försölt om och om igen i fjorton gånger, ja såklart tio minuter senare så finns inte fitttelefon på lager. sug kuk. iphone vill nog inte ha mig som ägare. jävla balle.  ja, jag är arg. för inte första gången jag försökt heller. kukiphone och kuksida.

gone'

2011-07-05 | 12:58:18
Hello.
Det suger att det här är min sista lediga vecka och så kan jag inte sova ut eller länge. Från om med nästa vecka och sex veckor framåt så måste jag gå upp typ halv sex, åka med en buss tio över sex och kommer in en halvtimme för tidigt till jobbet. Kul. Aja. Idag så ska jag iaf åka till Norrköping med Erna, så tåget rullar iväg vid tre. Sen så kommer jag hem till Högsjö kanske vid tio eller något , vet inte riktigt. Då måste jag iaf packa en liten väska för att spendera en natt i Dalarna. Troligtvis åker vi upp klockan elva på onsdag, jag och Jennifer. Fyra timmar och nitton minuter tar det, wiiihoo. Sjukt. Hem ska vi iaf på torsdagen men då åker vi bil istället för tåg så det blir nog lite bättre. Ingen aning när vi kommer hem dock men. Ja, det är väl det jag har inplanerat. Så om inte Jennifer har med internet och dator upp så blir det nog ingen uppdatering förens jag kommer hem. Onsdagen kommer bli jävligt stressig och tajt. Morsan ska in och ta prover här i Katrineholm mellan kvart över åtta till kvart i nio och efter det ska vi till syster. Jennifer kommer in vid tio och sen ah tåget. Skit samma , jävla massa svammel. Nu ska jag gå och tvätta fejan och sen klä på mig. Hörs någon gång.

every beat of my heart'

2011-07-04 | 22:48:59
saker som gnager på min hjärna.
ta bort dom.


Nu är jag ensam igen i Nathalies lägenhet. Känns som att det händer för ofta, det suger att inte ha sovsällskap måste jag erkänna. Ska snart upp från soffan för att fixa med tven iaf, har nämligen med mig en sån barnslig serie som Livet enligt rosa men vad spelar det för roll när man är lonely haha. Ska bädda upp sängen också så det är gjort sen om man blir trött, måste även diska så jag slipper det imorgon. Ja, jag har alltså lite att stå i innan jag kan kolla på min serie. Har även lite att stå i hela denna vecka känns det som, men men. Nej dags att röra sig så saker blir gjorda någon gång. Hej

all we do is wrong'

2011-07-03 | 23:14:57
I don't want the world to see me cause I don't think that they'd understand


'

2011-07-03 | 21:12:55
dumma jävel.
radera. jatack.


Ska snart ta och gå över till systers lägenhet för att slå mig ner där en vecka. Hon ska nämligen spendera sin vecka i Kholm hos Linn så passa på medan hon är borta. Eftersom detta är min sista lediga vecka också så vill jag gärna sova ut och så vidare vilket inte går så bra här hemma med småsyskon. Ska packa ihop min dator och lite annat som kan vara bra där borta. Hörs säkert

let's fly

2011-07-02 | 16:00:54

haha , jag ser full ut på första bilden. Men skit samma, ikväll ska jag ha kul!

all day. all night.

2011-07-02 | 14:22:57
TJEEEENAA!

Hemma at the moment. Ska in till Kholm sen in till Ellen, inte så ovanligt denna vecka men jag trivs så. Igår åkte jag in till henne också , så mötte vi upp Sandra sen så dom käka i stadsparken. Sen blev det glass på Mc och sen började vi traska hemåt runt tolv. Jag skulle möta syster vid Tempo för hemfärd och dom andra hem till sig. Väl hemma så va jag lite hungrig så satte mig och käka ost och varma koppen som blivit kalla koppen eftersom jag ställt det i kylskåpet innan jag åkte. Fast det var typ någon efterrätt eller nått för det var jordgubb och vanlig, smak alltså. Aja, skit samma iaf. Idag när jag vaknade så var jag ännu hungriga, så fick gå upp och käka en riktigt nyttig frukost. En glas oboy, två bitar choklad och en varma koppen haha. Jag e roligt jag. Bredvid satt morsan med typ smootie, frukt och nötter. Iaf, ska packa en väska snart och sen vet jag inte när jag bär iväg. Syster ska tvätta och så innan och eftersom jag ska åka med henne så. Nej, hej och hörs tror jag för nu orkar jag inte skriva mer .

.

2011-07-01 | 02:37:55
Klockan är halv tre och jag tror att det är dags att sova. Jag ska upp imorgon för ett besök hos tandläkaren som ska göra mig fin i munnen, härligt! Ta en tur i min favoritaffär och en sväng förbi chefen på Factory ska jag också hinna med. Sen ska jag försöka prata ihop mig lite med syster och mamma om att beställa något skoj. Får hoppas allt går bra iaf. Sov gott så hörs.