situation

2011-09-29 | 20:04:00

drömmer om hopp.


someone like you

2011-09-27 | 20:42:29

Fan va segt det är att sitta och plugga till två prov kvällen innan. Speciellt när man är trött efter en lång dag, dålig sömn på natten och egentligen ingen ork i hjärnan till detta. Skit samma , ni fattar min motivering .. Blä. Måste göra teori också sen ... Nej , kanske dags att fortsätta.
Fan


Say it

2011-09-27 | 12:10:17

Testat lite snabbt den nya appen som kommit ut. Äntligen säger jag!


keep that smile'

2011-09-25 | 19:32:35
Haft en sån jävla toppenhelg! Haha, ja vad har då gjort den så bra kan man ju undra då den nästan sätt ut på samma sätt i flera veckor men det har varit toppensällskap, klantigheter, shottar plus ännu mera alkohol, klackar och pinsamheter. Ja mycket av det goda helt enkelt.
Tanken var att jag och Anna skulle ut igår eftersom Nathalie och de andra över 20 skulle på statt. Kom in ganska sent igår till Kholm och gick då till systers kompis där jag fick fixa mig eftersom jag åkte in i mjukisbyxor och ofixad och Nathalie och Anna redan dragit på förkrök. Ja, jag landade hos Petra där förfesten hölls lite efter nio tror ja iallafall och blev där en stund innan vi drog till Nathalie för att lämna grejer och så vidare. Haha, ja.. Ska väl inte berätta så mycket mer utan att alla tre dagar varit riktigt trevligt. Idag käkade vi frulle på sultans och satt där ett bra tag och prata och så har ja bara myst med Nathalie typ hela dagen.

Nu ska jag traska ut till mor i köket och sen lite senare (om jag har tid) ska jag äntligen bjuda på lite bilder på denna sega blogg. HÖRS!

born this way'

2011-09-24 | 18:52:54
Yesterday:
Slutade tidigare från skolan för den sista lektionen vi skulle haft va "inställd" för att läraren var sjuk. Gick ner på stan en sväng då för att leta strumpbyxor och vänta in mor och syster som skulle komma med en väska för kvällen till mig. När vi uträttat våra ärenden så skjutsade Sandra oss till Elin i vingåker för att lämna grejer och fixa oss lite för att sen vidare in till Kholm igen. Vi köpte med oss pizza och drog till Sandra där vi även förkrökade lite. Hipp som happ ringde Nathalie så då drog vi till henne för lite mer förande där det samlades ett gäng innan dom flesta/alla (?) drog till Harrys. Måste säga att det var första gången jag haft riktigt kul där, vet dock inte vad det berodde på. Life was just good typ, kan ju bero på den mängd alkohol också men ändå. Även fast jag stukade samma fot två gånger och halkade på dansgolvet så jag smasha handen i glassplitter (som en astjurig och dryg vakt fick plåstra om) från en ölfalska någon hade tappat så vart denna kväll tummen upp. Kvällen slutade hemma hos Elin pladask i säng. Idag softa vi i sängen typ ändå tills ja skulle hem med bussen vid fyra. Kan säga att det var en hel del garv med när Elin berätta både om mig och vad som hänt mer igår. Haha

Nu ska jag packa mig en ny väska och slänga på mig en tröja och hoppas att mamma kommer hem snart. Känner mig ganska ensam just nu då inget varit hemma sen jag kom hem. Ska käka lite och sen ska jag dra in till Kholm för en dag till med partaj förhoppningsvis. Hörs!

cause it's a storm tonight

2011-09-21 | 21:23:55
I'm a tired girl right now. För övrigt så händer det inte så mkt att skriva om just nu, även om det skulle hända något så skulle det nog ändå inte komma ut. Har knappt tid eller ork till att sitta vid datorn när jag väl kommer hem. Denna vecka och två dagar nästa vecka så hänger jag på körskolan och där kommer jag nog hänga ett tag framöver. På helgerna försöker jag pricka in lite party och om inte det så försöker jag hitta på annat. Någon gång måste jag klämma in lite svampplockning med till vårt UF. Ja, många bollar i luften känns det som, FÖR MIN DEL! Om det är någon som ah ja vet inte.
Var ute och kollade på geblod.nu för jag skulle vilja bli blodgivare, just for fun. De känns snäll så varför inte. Tyvärr får jag vänta typ ett halvår till eftersom man skulle göra det om man hade tatuerat sig och det var exakt en vecka för mig idag så. Men vad gör ett halvår till när jag ändå väntat sen jag typ var 16, 17. Aja, skit samma.

Annars om det är någon som läser min blogg och ska ta studenten och ska åka på studenkryssningen som är den 9 april så kan ni använda er av bokningskoden: KATAW


I can't help feeling

2011-09-21 | 10:43:43


^

2011-09-19 | 23:43:31
Fyfan. Så känner jag, nej fan, känner värre. Var på min första teorilektion idag och vart glatt överraskad av att Martin också va där så jag slapp va helt typ själv. Kommer gå in i väggen de närmaste veckorna.
Annat som jag hunnit idag: gjort klart de sista uppgifterna i rättskunskap i reklamerna under Idol.
Har även slängt ihop det sista på näthandeln som ska in imorgon typ. Vänta dock med att skicka in det tills imorgon då jag ska höra med andra i klassen om dom hittar bättre och "rättare" svar.
Fått en mage som e uppsvulen som jag vet inte vad tack vare att jag ätit som en häst, men vad gör det när jag ändå inte kommer ha tid att äta under hela veckan (känns de som).
Saker som jag inte fått gjort: Färgat mitt hår som jag skulle vilja göra, har nämligen en färg här hemma ståendes.
Skulle även vilja plattat mitt hår men det har jag inte heller haft tid eller ork till.
Skrivit på historian som ska in på fredag som jag knappt kommer ha tid med i veckan.
Ah, det är iaf mycket just nu.

and you win

2011-09-18 | 22:27:22
Skrev men radera. Så får det blir. Säger bajs istället och langar någon onödig bild.



-

2011-09-18 | 15:33:22
Sitter i soffan hemma, kollar på Pretty little liars och det är nog här jag kommer stanna för kvällen. Mycket bra på tv idag , som One tree hill till exempel. Aja , skit samma. Ska försöka få lite plugg klart idag så jag slipper sitta med det i veckan eftersom jag knappt kommer ha tid med det. Har en hel del på lager känns det som. Ska glo vidare på mitt program nu så kanske vi hörs.

marked'

2011-09-15 | 23:06:16


I'm just like pollution.

2011-09-15 | 17:09:33

lusten är stor


make me a radio'

2011-09-14 | 16:32:00


a could watch you for a lifetime'

2011-09-13 | 17:47:36
Jag blir så sjukt trött av att vara i skolan dessa dagar, även fast vi hade sovmorgon idag så går det så segt och långsamt och eftersom vi bara sitter still typ hela tiden också och har lunch så tidigt så blir jag så himla trött. Vet inte riktigt hur jag ska klara av att gå i skolan med allt plugg, UF-företaget och ta körkort. Kommer inte ha någon fritid och komma hem ännu senare på dagarna... Sen är det ju självklart inte bara jag som har så men jag såg det från mig nu hur jag kommer orka. Bajs iaf.
Nu ska jag nog dra mig ut i köket för att dricka och ah. Hörs


nothing will ever come between us'

2011-09-12 | 23:21:45

Känns skönt med sovmorgon imorgon, har varit skapligt trött idag. Ska kolla klart på det rätt så nya Sons of Anarchy avsnittet som kom häromdagen innan jag ska sova. (när jag får tid och ork ska jag göra om min fula bloggdesign med)

with iPhone'

2011-09-12 | 18:27:20

instagram.

some place back there'

2011-09-12 | 17:48:34
It's been a while since I wrote here, I think or at least it feels like it ..
So where have I been?
I fredags drog vi på födelsedagsfirande hos Anton och det var mycket skoj och trevligt även fast kvällen slutade relativt tidigt. På lördagen sen vaknade jag upp hos Elin, både två vid åtta. Då gick vi upp och tog lite att dricka och en cigg på de. Vart lite tv sen innan vi både gick och la oss igen och vaknade då inte fören halv tolv typ. Blev då försent för att plocka svarrar och grejer så vi sket i det. Gick istället ner till Emil och köpte med pizza på vägen. (upptäckte idag att jag tydligen fick min kebabtallrik gratis då inga pengar dragits och inget reserverat belopp heller, sööft) Ja, åkte hem sen vid fyra ungefär. Drog sen lite senare till Melinda för att klippa mig och där blev jag kvar en stund med henne, hennes kompis och syster. Hängde med dom till Vingåker för att handla och tanka men slutade att vi åkte till Fingspång. Dock va jag hemma vid tio kanske så den kvällen vart också tidigt.
Igår då, jo då gick jag ut med mor och syster i bögsjö skog för att leta svamp och det hittade vi också som tur va. Så rensade lite och så sen mot eftermiddagen innan jag drog in till Ellen för att söndagsmysa. Vi fixade lite bilder, drack cola, lite chips och massa musik. Kanon avslut måste jag säga, för det var trevligt de med.

Ett stycke bild sen helgen.

next to you'

2011-09-11 | 11:07:00
tyckte denna väska va ganska cool.
chicy.se

I can't stop

2011-09-09 | 13:43:07
Tjeeena!
Still in school, går till kvar i fyra like always typ. Har väl typ en och en halv lektion till innan jag får styra hemåt. Ska hämta lite grejer hemma sen in till Vingåker för att fira Anton lite med några partypeople. Vart vi hamnar till slut har jag ingen aning. Imorgon så ska vi ha en "arbetsdag" eller vad Jennifer kallade det, ut i skogen iaf och plocka lingon och skit på förmiddagen. Nejfan, nu ska jag göra något någorlunda vettigt. HÖRS!


a hate crashing over me'

2011-09-08 | 19:11:26

Sitter och väntar på att Nathalie ska skicka en pling, troligtvis ska vi in till henne och mysa lite. Om inte så blir det mys framför tven med mor. Ser fram emot nästa vecka då jag ska göra två skojiga grejer. Lite framåt känns det som att det kommer gå.


I'm happy .. ?

2011-09-08 | 14:06:00

Ja, sånt här får man väl inte visa egentligen. Men jag är ju lite egen.


we could have had it all'

2011-09-06 | 01:24:00

Gråtit mig igenom My sisters keeper.
Töntiga jag.

Tänker på för mycket.
Tänker på för lite.
I hopp om ..

RESCUE ME

2011-09-05 | 17:57:20


I'm gonna hold my breath until i disappear

2011-09-04 | 23:38:29

fettoarm och fettokagge. ja, men någon måste ju va tjock så.
annars.


you're miles away from anything

2011-09-01 | 10:53:20

en överexponerad bild. mina ögon ser weird ut.
hem till Ellen efter skolan idag igen. ska inta hennes säng inatt igen. fjärde natten i rad. det gör mig ingenting.


rolling'

2011-09-01 | 10:40:16
Två ynka bilder från helgen. Det bjöds på 18-års party hos Felix innan dom flesta drog vidare till Harrys. Andra bilden är från en kort men trevlig tacomys/18-års firande för Anki.